Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim wg mnie to dobre w pewnym wieku, a w młodszym może być czasem kłopotliwe (np. Do 27 lat to nadal mnie pytali o dowód w pubach i sklepach, a jak byłam na studiach to miałam chłopaka co miał urodę że wyglądał jak mężczyzna 5 lat starszy niż jest mimo że był młodszy ode mnie o rok, a ja dla innych wyglądałam jak nieletnia więc bywało czasem dziwnie gdzieś na mieście)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma znaczenia. Ja jestem po 40 i nie mogę patrzeć na swoją gębę w lustrze ale za chwilę zapominam i jest okej. Naucz się zapominać o tym co cię w-----a bo sfiksujesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak naprawdę chwalisz się że wyglądasz młodziej ( ͡º ͜ʖ͡º)
To dobrze w sumie, ale tylko wtedy, jeśli wynika to z wyglądu.

Bo jeśli duży wpływ na tą opinię ma twój charakter z to nie mam dobrych wieści ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Trochę niespotykanie duża ta różnica mam wrażenie.

@mirko_anonim: w obecnych czasach sojowych chłopaków to nie jest nic niezwykłego. a co do tego wieku to im niżej, tym lepiej, aż do pewnej granicy od której zaczynasz mieć baby face.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
arogancki-kreator-36: Zapomniałeś dodać, że umysłowo masz 14 lat. Pytasz się anonimowych ludzi, czy masz się cieszyć czy nie cieszyć. I jeśli ktoś ci odpisze, żeby się cieszyć, to będziesz chodzić po ulicy uśmiechnięty, a jeśli masz się nie cieszyć, to będziesz przygnębiony? Ja p------ę.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wyglądanie na "młodszego/młodszą niż się jest" to dosyć powszechne zjawisko. Swoją drogą znam tylu ludzi, którzy wyglądają starzej lub młodziej niż ich faktyczny wiek, że ja to w ogóle nie wiem jak powinno się wyglądać w danym wieku i nigdy nie zakładam z góry ani nie zgaduję. Sama często słyszę, że wyglądam młodziej, ale mam mnóstwo znajomych ze swojego rocznika, którzy też wyglądają młodziej, a wszyscy nie możemy być
  • Odpowiedz