Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
@betonoweczolo Oczywiście że może sobie gadać z kim chce, ale pozowana sesja z kandydatem PiSu, to nie jest ot takie sobie gadanie. Oczywiście pisowcy i wyznawcy konfy nie widzą różnicy pomiędzy spotkaniem się z kimś, a jak słusznie zauważył Zandberg pełnoprawnym udziałem w sesji do materiału wyborczego. Ale czego ja się spodziewam po prawakach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: @betonoweczolo: różnica jest taka, że memcen zawsze atakował mityczną "bandę czworga", ale tak by imię pisu pozostało nieskalane ¯\(ツ)/¯ więc jak raz zaatakował pis ostatnio i wszystkich pozytywnie zaskoczył to teraz myk szybko wrócił do nogi tak jak to jest napisane w poście
  • Odpowiedz
@Lefty ale przeciez to bylo oczywiste ze to jakas gra, tylko tam kuce ko wrecz juz wielbiły memcena a pis hejcił teraz się odwraca ¯_(ツ)_/¯ wrecz idealnie tu pasuje cytat "ej mati juz nie lubimy memcena" xD i bardziej z tego sie smieje
  • Odpowiedz
ko wrecz juz wielbiły memcena

@xyz_xyz: przecież nic takiego nie miało miejsca xd nikt nie mówił, że memcen jest jednak fajny tylko wszyscy byli w pozytywnym szoku, że w krytycznym momencie dla samych wyborów zachował się porządnie xd
ale jednak okazało się, że to było zbyt piękne by było prawdziwe
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Szalom Czy ci "my" są tu teraz z nami w tym pokoju? Piszesz o zarzutach o bycie kryptoposowcem, a robisz dokładnie to, co zarzucasz innym. Szufladkujesz mnie do jakichś "Wy" i zakładasz, że reprezentuje jakąś opcje polityczną przeciwną twojej. I nie chodzi o uderzanie w kogoś, chodzi o obłudę. "Antysystemowcy" którzy robią sobie sesje zdjęciowe z kandydatem "systemu" tuż przed końcem kampanii. Antysystemowcy którzy na konferencji ćpać ;) wykrzykują, żeby głosować
  • Odpowiedz