Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zjadlbym_kebaba: nie ma już siły, ma cały elektorat prawicowy, nawet brauna i wocha, siedzę w tym już lata i wiem że 3% co najmniej do obecnych sondaży poleci do Nawrockiego. Ja mieszkam na wsi i tu już nie ma z kim rozmawiać wszystko za nawrockim. Tak chcą tak będą mieć
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: niewiele więcej, bo w tych też jest prawica. Ogólnie temat uważam za przegrany, zobaczysz po wyborach że miałem rację. Nawet dzisiaj o tym profesor mówił że te 3% ukrytego elektoratu jak zwykle w sondażach jest pomijane i będzie wielkie zdziwienie
  • Odpowiedz
Nawet dzisiaj o tym profesor mówił że te 3% ukrytego elektoratu jak zwykle w sondażach jest pomijane

@awdr: Ale myślisz, że sondażownie nie wezmą pod uwagę, szczególnie po kompromitacji z pierwszej tury? Przecież się pisowcy nie mnożą magicznie, jak sondażownie skorygują o 3% to do wyborów nie wyrośnie kolejne 3%
  • Odpowiedz
i tak braknie zobaczysz, no k... Braknie

@awdr: Ale my tego nie wiemy, nie możemy tego wiedzieć. Ja się nie łudzę, że wygramy na 100% i wszystko załatwione, ale nie będę też sobie wmawiał, że już wszystko stracone i nie mamy szans, bo to też nieprawda. Dowiemy się w poniedziałek rano/w południe
  • Odpowiedz