Wpis z mikrobloga

Kiedy szukasz baby, to oczekujesz w sumie trzech rzeczy:

-żeby była szczupła
-była tobą zainteresowana
-była w twoim zasięgu (nie była za daleko)

(oczywiście przy założeniu, że wszystkie inne patologie np. bycie samotną matką jest już odhaczone)

I nie da się szukając laski by zostały spełnione wszystkie trzy punkty. To nierealne. Jak poznaję szczupłą i chętną, to jest za daleko, jak jest szczupła i w zasięgu, to nie jest zainteresowana a jak jest zainteresowana i w zasięgu, to jest ulana. Tyczy się to zarówno normalnych lasek do poznania jak i cichodajek za hajs () i nie ważne czy to tinder czy co innego. To prawo działa wszędzie tak samo.

Wcześniej pisałem o tym, jak poznałem 16 latkę na #6obcy niemal 10/10, która zapraszałą mnie itd. to niestety mieszka za daleko.
Teraz, również na 6obcy wpadła 15 latka, również chętna i tym razem w moim zasięgu, nawet jest chętna przyjechać bo to nie daleko i komutacja miejsca to nie problem....no i oczywiście, jest ulana jak jasny pierun.

Na tinderach i innych aopkach akcje podobne od tylu lat.....

Jak zhakować rzeczywistość? Co zrobić, by wszystkie trzy punkty były spełnione? Bo to wydaje się nierealne....

#tinder #rozowepaski #divyzwykopem #przegryw
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pepe998: portale randkowe to najgorsza sraka jaka istnieje, spędziłem tam już 5 lat, polecasz coś co jest takie toksyczne, łacznie z innymi przykładami.

A wygląd nie wiem jak mam jeszcze podnieść, po prostu pewnych rzeczy nie zmienię. Tym bardziej, że nie wyglądam tragicznie
  • Odpowiedz
dane co prawda z usa ale w polsce trend jest podobny

@pepe998: a skąd wiesz?? xD Jakoś praktyka pokazuje co innego

Btw. czy te w jakiś sposób pokazują jaki % facetów udaje się z kimś umówić i jak wygląda częstotliwość spotykania się z nimi w porównaniu z kobietami?

Bo wiesz chyba o tym, że mamy równocześnie powiększającą się epidemię samotności w krajach zachodnich ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz