Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +10
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Doxori 0
Jaki język zdobywa na popularności albo który daje największą szansę na wejście do it #programowanie

-żeby była szczupła
-była tobą zainteresowana
-była w twoim zasięgu (nie była za daleko)
(oczywiście przy założeniu, że wszystkie inne patologie np. bycie samotną matką jest już odhaczone)
I nie da się szukając laski by zostały spełnione wszystkie trzy punkty. To nierealne. Jak poznaję szczupłą i chętną, to jest za daleko, jak jest szczupła i w zasięgu, to nie jest zainteresowana a jak jest zainteresowana i w zasięgu, to jest ulana. Tyczy się to zarówno normalnych lasek do poznania jak i cichodajek za hajs (-‸ლ) i nie ważne czy to tinder czy co innego. To prawo działa wszędzie tak samo.
Wcześniej pisałem o tym, jak poznałem 16 latkę na #6obcy niemal 10/10, która zapraszałą mnie itd. to niestety mieszka za daleko.
Teraz, również na 6obcy wpadła 15 latka, również chętna i tym razem w moim zasięgu, nawet jest chętna przyjechać bo to nie daleko i komutacja miejsca to nie problem....no i oczywiście, jest ulana jak jasny pierun.
Na tinderach i innych aopkach akcje podobne od tylu lat.....
Jak zhakować rzeczywistość? Co zrobić, by wszystkie trzy punkty były spełnione? Bo to wydaje się nierealne....
#tinder #rozowepaski #divyzwykopem #przegryw
A wygląd nie wiem jak mam jeszcze podnieść, po prostu pewnych rzeczy nie zmienię. Tym bardziej, że nie wyglądam tragicznie
Komentarz usunięty przez moderatora
@boskiklocv3 Wiem kiedy gadam z facetem, zwłaszcza że mam ich snapy
just bądź wysoki i przystojny, bro xD
@pepe998: a skąd wiesz?? xD Jakoś praktyka pokazuje co innego
Btw. czy te w jakiś sposób pokazują jaki % facetów udaje się z kimś umówić i jak wygląda częstotliwość spotykania się z nimi w porównaniu z kobietami?
Bo wiesz chyba o tym, że mamy równocześnie powiększającą się epidemię samotności w krajach zachodnich ( ͡° ͜ʖ ͡°