Oddaje odkurzacz na gwarancję. Serwis kazał mi odesłać "Proszę wysłać jednostkę główną i uchwyt mopa". Ktoś powie co autor miał na myśli? Moje pytanie brzmiało czy mam odesłać sam odkurzacz czy razem ze stacją dokującą. Oddawał ktoś na gwarancję do #roborock ? #odkurzacz #odkurzacze
@Szym3kSzym3k: uchwyt mopa z tego co widzę to ten czarny plastikowy półksiężyc do mopowania dołączany a jednostka główna to odkurzacz bez stacji dokujacej
@Szym3kSzym3k: Ja odsyłałem Roborocka na gwarancję i wysłałem im wyszstko. Nie ma sensu się nad tym rozwodzić, bo przecież jak wyślesz im za dużo to nie odrzucą z tego powodu reklamacji.
@Szym3kSzym3k U mnie przestał mopować, jak się okazało - z mojej winy, bo używałem nieoryginalnego płynu do mycia. Zatkały się przez niego kanaliki. Decyzja reklamacyjna - odrzucamy Pana zgłoszenie ze względu na używanie nieautoryzowanego preparatu, ALE w ramach proklienckiego podejścia przeczyścimy kanaliki. No i ogólnie przeczyścili i od tamtej pory wszystko działa, a ja zacząłem używać płynu od roborocka :)
#odkurzacz #odkurzacze
729-086-988
źródło: Uchwyt-do-Mopa-Podkladka-pod-Mop-Xiaomi-Roborock-S7-S-7-S7-S7-PLUS-Czarny
PobierzNo i ogólnie przeczyścili i od tamtej pory wszystko działa, a ja zacząłem używać płynu od roborocka :)