Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 147
@Killua: Tia... a w praktyce jest jak przy świątecznym stole gdy się spotyka cała rodzina. Każdy przytakuje i się zgadza żeby nie było dymów i żeby chociaż na moment był spokój, a co naprawdę ten ktoś myśli i kogo skreśli za kotarą to nigdy się nie dowiesz.
  • Odpowiedz
@eeehhh: niby tak, ale niektórzy ludzie (chyba nawet większość) faktycznie ma niesprecyzowane poglądy, nie interesują się albo faktycznie np. nie lubią obu kandydatów, a muszą coś skreślić. Jeszcze inna sprawa to tacy, którzy totalnie nic nie ogarniają i bierzesz ich jak żula do lokalu wyborczego i zakreśla to co pokażesz xD Myślę, że jest sporo takich głosów w Polsce
  • Odpowiedz
@Killua: Osobiście usiadłem z rodzicami i w mObywatelu wybrałem im lokal wyborczy, bo sami mieli to w dupie. Obiecali, ze pójdą do wyborów pierwszy raz od 5 lat odkąd się wyprowadzili z rodzinnego miasta i nie zaktualizowali swojego spisu wyborców.
  • Odpowiedz
@Killua ej jak merytorycznie to super. Nawet gdyby ktoś chciał na Karola zagłosować, ale miał merytoryczne argumenty to bym się cieszył że przynajmniej ma coś do powiedzenia.
No dobra, jak zalew imigrantów odbijales?
  • Odpowiedz
@Killua marzy mi się abym mogła też tak zrobić, ale dzisiaj musiałam udowadniać mojemu ojcu, że to nie Tusk ma znajomości z Masiakiem tylko Nawrocki, od tamtej pory nie odpisuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz