Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@deziom: Wipler, Tumanowicz i Bosak, mają otwartą drogę do PISU, w 2027 przyjmą ich na listy z pocałowaniem ręki.

Niech Konfederacja stanie się lepszą KO, zresztą jak posłuchasz młodego Tuska, to merytorycznie brzmi jak Mentzen.
https://expander.pl/z-dziennikow-poniedzialek-30-kwietnia-2007-r/

Cytat z artykułu - ,,Jeśli wygramy wybory, zawiążemy koalicję z tymi, którzy będą z nami upraszczać i obniżać podatki. Nawet z diabłem" – zapowiada Donald Tusk.
  • Odpowiedz
@Hambercios: 90% tej konfy to jest do zaorania. Niech oni idą w koalicję z PiSem i giną jak Kukiz xd Ale fakt faktem Polska potrzebuje nowej umiarkowanej prawicy, bez nacjonalistycznego gwoździa wbitego w mózg. Konfa ma szansę dać to Polakom, tylko musi grubą kreską odciąć się od radykałów. Jeśli pójdzie w koalicje, to pierwsze miejsce na prawicy zajmie ktoś inny.
  • Odpowiedz
@deletenomads: ja nie wiem dlaczego w polsce nie moze powstac normalna centroprawica bez nacjo-kosciolowego gwozdzia wbitego w mozg.
dlaczego zawsze jak partia jest w polsce prawicowa, to musi miec odchyl na zasadzie "matka boska na krolowa polski"
  • Odpowiedz
@gl0wa: z premedytacją, realizuje plan PiS. Postawił mentzena do pionu i ruszył z najbardziej szurską i chlopskorozumowa propagandą, do czego została konfa stworzona
  • Odpowiedz
zastanawiam się czy on z premedytacją pisze bzdury, czy jest po prostu ignorantem?

@gl0wa: jest ignorantem ale to akurat robi z premedytacją
  • Odpowiedz
@deziom: Ja p-------e, ile można włazić w dupę grupie społecznej pracującej w schyłkowej branży i po raz kolejny ich oszukiwać że już zawsze będą żyć długo i szczęśliwie. Ja tam nic przeciwko polskiemu górnictwu nie mam, pod warunkiem że będzie opłacalne.
  • Odpowiedz
zastanawiam się czy on z premedytacją pisze bzdury, czy jest po prostu ignorantem?

@gl0wa: to pisowiec w szeregach konfederacji, ale kuce i tak powiedza ze nie ma konfedepisu XD bo oni wlaczyli myślenie wylaczyli tv i oglądają kanał zero i słabka XD
  • Odpowiedz
@deziom: my, korwinowskie kuce, głosowaliśmy rzeczywiście za gospodarką. Dzisiejsi konfiarze to prawicowi debile niestety. Dla tamtych wyborców rzeczywiście liczyła się gospodarka. Dla tych liczy się katolicki zamordyzm i walka z gejami
  • Odpowiedz
@deziom A tak szczerze to skąd chcesz brać prad?

Zanim powstaną elektrownie atomowe to miną z 2 dekady.
Nawet jeśli postawimy na wegiel importowany i zamkniemy każda kopalnie to co wtedy?
Wystarczy male zawirowanie na świecie, zamknięcie cieśnin duńskich przez pewna armię światowego konserwatyzmu i co wtedy?

Bez prądu kraj upadnie.
  • Odpowiedz
@deziom: a tak w ogóle porównywałeś może rentowność tych kopalń wtedy i teraz?
górnictwo było r-------y'd i nadal jest... ale troszeczkę inny moment bo węgiel zaczął być cenniejszy
  • Odpowiedz