Wpis z mikrobloga

Miałem nie agitować nikogo z rodziny, ale po przeglądnieciu wypowiedzi prof. Dudka chyba nie było innej możliwości. PiS ma ponad 50 tysięcy członków + pewnie kilka tysięcy zaprzyjaźnionych ludzi koło siebie. W tym gronie są profesorzy, prawnicy, społecznicy itp. Ale Kaczyński musiał wybrać kogoś za kogo prawdopodobnie będziemy się wstydzić - głosowałem na Dude w 2015, później 2020 na Trzaskowskiego i teraz też pójdę i zagłosuje na Trzaskowskiego. Mało tego wzmocniłem przekonanie w rodzinie, żeby głosować na Trzaskowskiego nawet u mojego młodszego rodzeństwa - już siostra mówiła, że coś jej się polecało, żeby jednak nie głosować, albo głosować na Nawrockiego. Więc czuje, że dobrze zrobiłem, powiedziałem swoje poglądy, wzmocniłem przekonanie w mojej rodzinie - w szczególności tam gdzie byli niezdecydowani i będę mógł oddać głos z czytym sumieniem. Jeśli wygra druga strona, ja wiem, że zrobiłem wszystko co mogłem.

Polecam, wam to samo - niezależnie na którego kandydata będziecie głosować.

#wybory
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mrocznapszczola: ja to nawet nigdy wcześniej nie głosowałem na prezydenta z KO/PO ale teraz zagłosuje bo KO jest jakie jest widać po ich rządach ale to co odwaliło się w drugiej połowie rządów pisu to jest przegięcie. Pierwszą kadencję oceniałem jeszcze "ludzie przesadzają z tym pisem". czyli pis po jedno zło ale wolę po

z drugiej strony wiele osób które śledziłem i mówili podobnie wyszło żę to pisowcy.
  • Odpowiedz
e. W tym gronie są profesorzy, prawnicy, społecznicy itp. Ale Kaczyński musiał wybrać kogoś za kogo prawdopodobnie będziemy się wstydzić

@mrocznapszczola: no właśnie, kto mu tam doradza? ciężko uwierzyć, że to jest jego samodzielna decyzja,
albo ktoś go tam trolluje albo celowo wystawiają takiego patusa który będzie podatny na szantaże, nie tyko ze strony prezesa ale swojego szemranego towarzystwa z którego się wywodzi czy nawet obce służby będą miały na
  • Odpowiedz