Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak w okolicach 2015 wykop był zasrany propagandą pisowską. Jaki tu był histeryczny skiełk o lgbt i imigrantów... Autorytetami tu były kukizy i najgorsze pisowskie mendy. Pamietam że to było dla mnie szokiem biorac pod uwagę jak ten gnój kaczyński instrumentalnie traktował śmierć brata. Ja już wtedy wiedziałem co się święci bo pamiętałem rząd jarkacza z lepperem i giertychem. Mamy 10 lat później i kaczyński który uporczywie nie chce umrzeć montuje nam prezydenta z gatunku kibol-imbecyl-alfons. Ja już jestem zmęczony tym krajem. Serio trzeba było wyjechać do Skandynawii zaraz po studiach a nie się w patriotyzm bawić. Marna pociecha że przynajmniej na wykopie jazda po pisiorach i ich duposiorbach typu stanowski i mazurek. A no i Giertych jest żołnierzem Tuska xd
Jajebe
#wybory #polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #zalesie #bekazprawakow
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rabe2137: Jak teraz nie mogą ssać z państwowych spółek, to kasy na trollownie styka tylko na 4 dni przed wyborami. Była cisza i spokój, a zobacz co się od kilku godzin dzieje w wykopalisku i na głównej.
  • Odpowiedz
@Rabe2137: można byłoby pomyśleć, że wraz z wejściem do UE, rozwojem edukacji i infrastruktury tej wzdychającej do Rosji i Białorusi prawicy będzie z roku na rok tylko mniej, a ich jest ciąle około 50% i tylko co wybory migrują w trójkącie PiS-Jakaś Antysystemowa Prawica-Jakaś Sezonowa Skrajna Prawica XD
  • Odpowiedz