Wpis z mikrobloga

#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to schudnij, klobiecie latwiej schudnac niz facetowi zbudowac miesnie.

@Kamael: Kobietom tak łatwo schudnąć, jak facetowi zbudować mięśnie (). Trenując z koleżanką, widzę jak jej trudno, teoretycznie nie powinna wiele się różnić pod względem BMI, ale jest inaczej, bo ma problemy hormonalne. W pracy to samo, co i rusz diety, ale mało której udaje się utrzymać efekty. Łatwo mówić OPce, żeby schudła, gdy nie zna się
  • Odpowiedz
  • 1
@Operator_imadla: miałam kiedyś wagę w normie, przytyłam później. I tak, od wielu lat nie potrafię schudnąć, chociaż chciałabym. Przez ciągły głód w końcu się poddaję. Na zęby też wydałam fortunę
  • Odpowiedz
  • 0
@Kitty88: też mam problemy hormonalne. Jak jem tyle, żeby nie byc głodną, to pozostaję otyła :( obecnie skupiam się na jedzeniu głównie zdrowo. Kiedy miałam BMI w normie to ciągle się odchudzałam, ciągle wymyslałam diety.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wrrnatorr: konto założyłam specjalnie po to, żeby się tu pożalić na samotność. Chciałam to zmienić kilka miesięcy temu, założyłam konto na kilku portalach randkowych. Nie dostałam prawie żadnych wiadomości, a jesli napisałam pierwsza, to bez odpowiedzi. Uważasz, że kobiety nigdy nie są samotne lub odrzucone?
  • Odpowiedz
  • 0
@prukfiarz: No i o to chodzi, niestety. A brzydkie kobiety też mają przej*ne w relacjach romantycznych. Chocbym była nie wiem jak ciekawa i inteligentna wyglądu nie nadrobię. A bez wyglądu nikt nawet nie chce spędzać czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@malkontent: napisałam ''spełnieniem''. Spełnienie odczuwałabym ze stałą osobą, z partnerem, robiąc to regularnie. a nie z randomem, który i tak na nastepny dzień już nie odpisze...... (tak zdarzyło mi się to)
  • Odpowiedz
  • 0
@Anihilacja_entropii: Baity, bo co? Kobieta nie może być przez lata samotna? To ja nie istnieję? Nie dostaję wiadomości na portalach randkowych. Na Tinderze mam matche, które nie pisza, albo jeśli ja napisze, to nigdy nie odpisują..
  • Odpowiedz
  • 0
@PomieszanyNarrator: Myslisz, ze tak latwo mi schudnac? Ze nie próbuję od dawna? Poza tym co to zmieni w mojej twarzy i sylwetce (brak wcięcia w talii, typ 'jabłko').

Po 40 - jesli kilka lat, to tak. Minimalna - jeśli poza tym uważam go za inteligentnego i zabawnego, to pewnie. Gruby - zależy jak bardzo, 20-30 kg nadwagi jest spoko. Za to, niestety, musi mi się podobać jego twarz, no i
  • Odpowiedz