Wpis z mikrobloga

#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hajsiwo33: Nie. 1. Jesteś samotna kilka/kilkanaście lat - prawdopodobnie nie jesteś najbardziej stabilna emocjonalnie i myślę że to widać. Prawdopodobnie jesteś najsmutniejszą wersją siebie - nie dlatego że jesteś złą czy źle skonstruowaną osobą - dlatego, że doświadczasz ogromnego bólu, który kisisz w sobie. 2. Nadwaga to choroba, wiąże się z tym, że w przyszłości będziesz miała wizyty w szpitalach, może to wskazywać również na niezdrowe dietetyczne nałogi. I dodatkowo
  • Odpowiedz
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

@hajsiwo33: Bo wygląd zawsze był i będzie rzeczą, na którą w pierwszej kolejności zwraca się uwagę. Dotyczy to i kobiet, i facetów. Możecie się w------ć na cały wszechświat, ale natury się nie oszuka.
  • Odpowiedz
@hajsiwo33: Konto założone: "Dołączył dzisiaj", dwa jedyne posty związane z przegrywem/blacpillem. Nie jest to nudne tworzenie multi kont i trollowaniem ta wykopie? Bait -1/10
  • Odpowiedz
@hajsiwo33: Przypomniał mi się żart, może Ci troche poprawi humor. Wiesz dlaczego kobiety po 40tce nie bawią się w chowanego? Bo nikt ich nie szuka.

No dobra chyba Ci jednak nie poprawiłem humoru...
  • Odpowiedz