Wpis z mikrobloga

Postawiłem na Nawrockiego na Polymarket chociaż chcę aby Trzaskowski wygrał. Traktuję to jako nagrodę pocieszenia. Wygra Rafał to będę miał lepszego prezydenta. Wygra Nawrocki to będę miał 6000 zł. #wybory #polymarket
bboymc - Postawiłem na Nawrockiego na Polymarket chociaż chcę aby Trzaskowski wygrał....

źródło: 1000022515

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bboymc: jak tam działają proporcje przy wygranej? To też jest zależne od tego kiedy postawiłeś, więc masz teraz 1 udział za 30c, a po wyniku dostajesz za to 1$?
  • Odpowiedz
ak tam działają proporcje przy wygranej? To też jest zależne od tego kiedy postawiłeś, więc masz teraz 1 udział za 30c, a po wyniku dostajesz za to 1$?

@rancorn: masz kurs z momentu obstawienia, jak się zmieni to Cię to już nie interesuje.
Tak, że jak niektózy obstawiali jak było np. 40%% na Nawrockiego, dostaną mniej niż ci którzy obawiają teraz przy 30%.
Jak zwykłe zakłady meczowe, niczym się nie
  • Odpowiedz
Różni się tym, że można sprzedać swoje udziały przed rozstrzygnięciem i tracisz (albo zyskujesz) tylko różnicę kursu.

@bboymc: a to się czymś różni od tego jak byś obstawiał w drugą stronę?
JAk się bawiłem w granie to tak się często robiło, że gdy kurs się zmienił odpowiendio to się włąśnie obstawiało drugą stronę i zyskiwało różnicę kursu
  • Odpowiedz