Aktywne Wpisy
iceman0392 +45
EditorTM +78
Poszedłem dzisiaj na spacer po osiedlu i to jest horror - dosłownie w każdym bloku kundel lub kilka kundli ujada na balkonie. Czy to społeczeństwo któremu tak bardzo przeszkadza płacz dzieci nie słyszy tego ujadania od rana do wieczora? #psy #psiarze #patologiazmiasta
Głosuj mariuszku na Nawrockiego, żeby PiS mogło p-------ć wasze podatki na bon wakacyjny dla ludzi co z----------ą autami po pół melona i przewalają wasze roczne pensje na tygodniowe wakajki.
Jeśli poprawi ci to humor to jestem na grupce leasingowej, tam bogaci przedsiębiorcy znaleźli sposób jak dobrze wykorzystać środki z KE do dopłat do elektryków; w skrócie można dostać 35 tysięcy dopłaty, też to do wynajmu, więc można zrobić tak że przez dwa lata sobie będziesz jeździł nową elektryczną Skodą gdzie będą płacić niecały tysiąc złotych miesięcznie za cały pakiet.
Ceny megawysokie, dużo więcej niż rok wcześniej płaciłem w Hiszpanii xD oczywiście na każdym hotelu reklama tego bonu wakacyjnego
a) nie umie opowiedzieć anegdoty
b) nie wie, że nie powinien opowiadać anegdoty
@Szalom: Taki był zamysł tych dopłat, żeby jeździli elektrykiem.
Zabawne jest to jak zderzył się z rzeczywistością, że z programu korzystali ludzie, którzy 500 zł to wydają na papier do ksero.