Wpis z mikrobloga

#polityka

Głosuj mariuszku na Nawrockiego, żeby PiS mogło p-------ć wasze podatki na bon wakacyjny dla ludzi co z----------ą autami po pół melona i przewalają wasze roczne pensje na tygodniowe wakajki.
Filipterka25 - #polityka 

Głosuj mariuszku na Nawrockiego, żeby PiS mogło p-------ć ...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Filipterka25: No a on chyba krytykuje? W jakiś pokrętny sposób.

Jeśli poprawi ci to humor to jestem na grupce leasingowej, tam bogaci przedsiębiorcy znaleźli sposób jak dobrze wykorzystać środki z KE do dopłat do elektryków; w skrócie można dostać 35 tysięcy dopłaty, też to do wynajmu, więc można zrobić tak że przez dwa lata sobie będziesz jeździł nową elektryczną Skodą gdzie będą płacić niecały tysiąc złotych miesięcznie za cały pakiet.
  • Odpowiedz
@Filipterka25 pamiętam jak w 2020 pojechałem nad polskie morze na wakacje bo covid i się bałem że za granicą zachoruje i trafię do izolacji.

Ceny megawysokie, dużo więcej niż rok wcześniej płaciłem w Hiszpanii xD oczywiście na każdym hotelu reklama tego bonu wakacyjnego
  • Odpowiedz
  • 2
Jeśli poprawi ci to humor to jestem na grupce leasingowej, tam bogaci przedsiębiorcy znaleźli sposób jak dobrze wykorzystać środki z KE do dopłat do elektryków; w skrócie można dostać 35 tysięcy dopłaty, też to do wynajmu, więc można zrobić tak że przez dwa lata sobie będziesz jeździł nową elektryczną Skodą gdzie będą płacić niecały tysiąc złotych miesięcznie za cały pakiet.

@Szalom: Taki był zamysł tych dopłat, żeby jeździli elektrykiem.
  • Odpowiedz
@Filipterka25: nie jestem fanem Adriana, ale normalna anegdota, już się nie zesrajcie xD
Zabawne jest to jak zderzył się z rzeczywistością, że z programu korzystali ludzie, którzy 500 zł to wydają na papier do ksero.
  • Odpowiedz