Wpis z mikrobloga

No myślałem że se pójdę po jajka do Lidla bo są w promce jeden plus jeden, 6:30 z ciekawości pytam gdzie jajka - cała paleta poszła w pień w niecałe pół godziny, uśmiechnięta Polska proszę państwa ludzie od rana koczują w marketach po jajka.
Miały być jajka, jajek nie ma
#lidl #biedronka #wybory
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa Trochę ciężko mi w to uwierzyć.
Przyjmijmy maksymalną wysokości palety 180 cm i wysokości 1 opakowania (opakowanie 10 jak) około 7 cm
Wzdłuż: 120 cm / 25 cm = 4 opakowania
Wszerz: 80 cm / 10 cm = 8 opakowań
Co daje nam 32 opakowania na warstwę
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@aphroman0
Mi też ciężko by było w to uwierzyć gdyby nie fakt że jajka tam jeśli są w promocji to pojawiają się praktycznie od otwarcia sklepu i jeszcze jakaś starsza kobieta dzwoniła też mówiła że była paleta jajek już nie ma nawet z półki powybierane były które jeszcze wczoraj tam leżały
  • Odpowiedz
@aa-aa czyli jeszcze lepiej wychodzi. Na półkę jedna wejdzie z 45 opakowań jajek 800+45=845 opakowań. Wynika z tego, że co minutę ktoś kupował 28 opakowań jajek.
  • Odpowiedz
@aa-aa to samo jest z mlekiem owsianym, u mnie w Lidlu często widzę lokalne małżeństwo restauratorów co blokują pół dnia jedną kasę bo wykupują od razu całą paletę czy to mięsa, jajek czy mlek roślinnych i blokują kasy bo są limity a konta mają po całej rodzinie zrobione xd
  • Odpowiedz
@aa-aa wszystkie uszkodzone? Tam kilka pudełek widzę, można poprzekładać. Poza tym w Lidlu dokładają towar też w ciągu dnia, co kilka godzin.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Templar
No uszkodzone uszkodzone chłopie, zdjęcie robione godzinę temu, nikt nic nie dołożył wszystko wybrane w pień obok tego wszystkiego powinna stać na środku paleta z jajkami nie ma żadnej palety bo wszystko zostało wybrane w pień w pół godziny i reszta z półek
  • Odpowiedz
@aa-aa a Ty to o której poszedłeś po te jajka?! Taki sam jesteś jak cała reszta cebulakow, do tego masz pretensje że się nie załapałeś
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Brylant ja nie mam pretensji do ludzi że wykupili, tylko zwracam uwagę na fakt że ludzie z rana koczują po jajka i nie obwiniam o to ludzi bynajmniej
  • Odpowiedz
@aa-aa przepraszam za mój ton i złe zrozumienie przekazu. Nie zmienia to faktu iż uważam, że Polska jest krajem Januszów i niewiele im potrzeba do egzystencji- wystarczy promocja w markecie, napchany beben i telewizja
  • Odpowiedz