Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +145
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

3033540 +61
źródło: temp_file1177199907323629866
Pobierz

A wprowadzenie z powrotem vat-u na żywność było konieczne?
No oczywiście że nie było no ale jak rządzą nieudacznicy i nie potrafią zarabiać pieniędzy za pośrednictwem spółek skarbu państwa no to co nieudacznicy mogą zrobić - zdzierać z ludzi.
Astronomiczna dziura budżetowa
Jeśliby zbilansować plusy i minusy dla przeciętnego zjadacza chleba rządów pisu a tego co teraz się dzieje - w ogóle nie ma o czym gadać
Jak często przywracają ten vat? Co miesiąc? Bo cena będzie rosła co miesiąc.
No prawdopodobnie finansowanie państwa działa w taki sposób że pieniążki biorą się z podatków, a podatki mogłyby wpływać wyższa ze sprawnego funkcjonowania spółek skarbu państwa a być może mógłby być też zasilany przez bezpośrednie wpływy z tych spółek jeśli by funkcjonowały dobrze no ale jak to wszystko funkcjonuje to wiadomo.
I przywrócenie VATu jest tylko jedną ze złych rzeczy które zrobili a nie zrobili nic dobrego to jest ta zasadnicza
@aa-aa: Tak, półtora roku współrządzenia z prezydentem-debilem, to stanowczo zbyt mało czasu by zniwelować działania nowotwora jakim jest pis. Dlatego Rafałek musi wygrać, by wyciąć pisowskie wrzody do końca
Ale w8 o czym ja, na chłopski rozum to i fakt, że zalało Stronie Śląskie to wina Tuska … A mógł jechać od razu po inauguracji przypatrzeć się wszystkim ciekom wodnym, wszystkim wałom, czy aby Pisowcy nie r-------i…
Choć wtedy by był wielki kwik chłopstwa, że te widoczne zaniedbania to Tusek przyszedł i zainscenizował!!
Oczywiście masz rację tylko że wygrana Nawrockiego oznacza koniec Tuska i w krótkiej perspektywie oznacza naprawę tego wszystkiego
To właśnie o tym są te wybory i czy byłby to Nawrocki czy jak tu piszecie kot prezesa to to nie ma znaczenia bo to nie jest plebiscyt na pięknego kawalera tylko wybór między tym co jest a tym co może się zmienić
Tylko tyle ci zostaje
@aa-aa: moje ulubione jest to jak w wyniku zmian klimatycznych, słabną plony kawy i czekolady, przez co rosną ceny na rynkach, ale winne tym skokom ceny są ekoświry xD od tego niedoboru jajec to ci się byq klepki odrywają chyba
@aa-aa: miesiac przed obniżeniem