Aktywne Wpisy

maybe +87
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

( ͡° ͜ʖ ͡°)
D--y ścisnęły oświeconych matematyków myślicieli filozofów fizyków
#kiszak
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-29_005956_www.google.com
Pobierz@Krisztiano_Ronaldo: "A-ale to nie miało argumentuf" :((((((
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-29 010030
Pobierz@kaminarii: Wiele o Quazie można powiedzieć, ale na pewno nie tego, że nie ma problemu z mikrotransakcjami w singlowych grach i mu nie przeszkadzają. Szkalował je gdy znajdowały się w każdej grze którą omawiał na kanale. Zresztą, jeśli ktoś mi nie
@kaminarii: Mógłbyś przytoczyć jakieś źródło w którym Quaz tak mówi? Bo fragment który ja wysłałem pochodzi dokładnie z tego samego filmu w którym omawia Dragons Dogmę 2 i tam nic takiego nie mówi. Więc albo ktoś cię okłamał (chyba nawet wiem kto ( ͡° ͜ʖ ͡°)) albo nie zrozumiałeś o
@Thadeusss77: Cały film, a raczej oba w którym usilnie próbuje przekonać że te mikrotransakcje to nie mikrotransakcje, albo są ale są okej ( ͡° ͜ʖ ͡°)