Wpis z mikrobloga

Do dziś nie mogę, jak się ludolodzy zesrali, jak im potężny Quaz, zwany również jako Quazzinho, pogromca fake ludologów, powiedział prawdę.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
D--y ścisnęły oświeconych matematyków myślicieli filozofów fizyków
#kiszak
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A i mikrotransakcje? No są, fajnie, nikt z tym problemu nie ma, kiedyś miałem ale już nie, to nie wina twórców ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kaminarii: Wiele o Quazie można powiedzieć, ale na pewno nie tego, że nie ma problemu z mikrotransakcjami w singlowych grach i mu nie przeszkadzają. Szkalował je gdy znajdowały się w każdej grze którą omawiał na kanale. Zresztą, jeśli ktoś mi nie
Thadeusss77 - >A i mikrotransakcje? No są, fajnie, nikt z tym problemu nie ma, kiedyś...
  • Odpowiedz
w Dragon's Dogmie 2 mu nie przeszkadzają i nie widzi problemu w projektowaniu gry pod nie

@kaminarii: Mógłbyś przytoczyć jakieś źródło w którym Quaz tak mówi? Bo fragment który ja wysłałem pochodzi dokładnie z tego samego filmu w którym omawia Dragons Dogmę 2 i tam nic takiego nie mówi. Więc albo ktoś cię okłamał (chyba nawet wiem kto ( ͡° ͜ʖ ͡°)) albo nie zrozumiałeś o
  • Odpowiedz
Mógłbyś przytoczyć jakieś źródło w którym Quaz tak mówi?

@Thadeusss77: Cały film, a raczej oba w którym usilnie próbuje przekonać że te mikrotransakcje to nie mikrotransakcje, albo są ale są okej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Więc albo ktoś cię okłamał (chyba nawet wiem
  • Odpowiedz