Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 326
@Dominek: ziobro szacunku do tego człowieka. Razem z Sasinem (antymidasem) wpakował prawie 100 vipów do samolotu i wysłał na ruskie lotnisko. A teraz siedzi jak ... ah szkoda gadać o tym człowieku. Niech zniknie z historii
  • Odpowiedz
  • 2
@BombaskaTelewizjaBoza:

w Onecie, Fakcie, Wyborczej i innych mediach leci cały czas, wtedy też.

Przecież to prywatne media xd, z drugiej strony masz republike tv, trwam, radio maryja, a swego czasu nawet rydzyk dostawał dotację na działalność jego mediów xd
  • Odpowiedz
@Dominek:

Przez 8 lat tępa propaganda leciała praktycznie wszędzie, od mediów publicznych, po lokalne i regionalne gazety i radia....

Ale oni nadal mają "za sobą" niektóre media. Problem jest taki, że te "za sobą" w przypadku pisowskich mediów oznacza absolutny brak informacji o mogących wywrzeć jakiekolwiek złe wrażenie o PIS.
  • Odpowiedz
Niech zniknie z historii

@SaperX: o nie, Kolego! trzeba o nim pamiętać i przestrzegać innych, żeby nie byli takimi kukłami. Natomiast z życia publicznego zniknie tak szybko, jak szybko rozlatuje się jego kancelaria.
  • Odpowiedz
@SaperX: „ Razem z Sasinem (antymidasem) wpakował prawie 100 vipów do samolotu i wysłał na ruskie lotnisko. A teraz siedzi jak ...”

warto o tym pamiętać i to przypominać. Bardzo bardzo rzadko jest o tym mowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nic_tu_po_mnie:

Gdzie nieprawda w tym stwierdzeniu??

Czy mój wpis dotyczy prawdy powyższego stwierdzenia? Zwróciłem uwagę tylko na to, że w ustach pisowców brzmi to komicznie, kiedy zarzucają innym mediom przychylność wobec danej partii.
  • Odpowiedz