Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Dostałem zaproszenie na wesele na które ni chvja nie chcę iść. Do zaproszenia dołączona jest karta RSVP, w której jak byk stoi prosimy o potwierdzenie przybycia i numery Państwa Młodych. Czy jak nie chcę iść to muszę się im tłumaczyć czy tylko jakbym chciał?
#kiciochpyta #wesele #savoirvivre
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: myślę, że lepiej zrobić ruch wyprzedzający i napisać smsa, że nie przyjdziesz. Jeśli mówiłeś, że przyjdziesz kiedy wręczali ci zaproszenie to i tak zadzwonią z pytaniem, czy przyjdziesz i wtedy będzie niezręcznie jeśli nie będziesz miał wymówki, dla nich natomiast byłoby niezręcznie gdybyś przyszedł, a oni nie mieli dla ciebie miejsca, więc będą woleli się
Dajesz znać, że Cię nie będzie i wszystko git.