Aktywne Wpisy

maikeleleq +26
Chłop se w góry jedzie śmiechu warte

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
harrame +385
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji

źródło: obraz
Pobierz
Nie mam prawie żadnego doświadczenia zawodowego, powiedziałem że studiowałem i te studia rzuciłem. Gdy zaczął omawiać co w takim razie robiłem przez kilka lat po rzuceniu studiów powiedziałem prawdę i odniosłem się do jego uwagi o moim zestresowaniu, i wyznałem że leczyłem się na zaburzenia lękowe z których udało mi się w dużym stopniu wyjść. Było to głupie, ale wziąłem dużą dawkę pregabaliny, która rozwiązała mi język i byłem pod presją. Odpowiedział na to zdziwiony i zapytał jak ja chce w ogóle gdziekolwiek pracować mając takie zaburzenia. Pod sam koniec powiedziałem, że stwierdzenie, że nie miałbym odpowiedniej komunikacji z innymi pracownikami jest obraźliwe i nieprawdziwe. Uznał, że nic takiego nie mówił. Byłem lekko wzburzony i powiedziałem wprost "mówił pan", a on wstał, podziękował mi i kazał wyjść. Żałuję że go na koniec przeprosiłem. Niestety emanuję za dużym autyzmem ehhh
#przegryw #neet
teraz tylko się modlić żeby oddzwonił że umowa zlecenie jest już gotowa
@UFO_nas_nie_zgwalci: No i zajebiście ᕦ(òóˇ)ᕤ
@vieniasn: Nawet nie wiem co tam się dokładnie robi xD
Stanowisko na "pomocnika drukarza", chyba robią tam nadruki na odzież. Były tam takie długie maszyny i na laptopie coś ustawiali, więc wyglądało to dla mnie na coś całkiem fajnego. Ponoć można tam dobrze zarobić. Chłop nie był Januszem, aparycja i zachowanie korposzczura.
Aż mnie mdli na myśl że też za jakiś czas będę musiał szukać pracy, masakra jakaś
Tu akurat zadał całkiem sensowne pytanie. Normalni ludzie z jednej strony wyganiają spierdoksów do pracy, bo nie chcą - w ich języku - utrzymywać pasożytów, a z drugiej, natrafiając na kogoś takiego reagują, w stylu "TO WY TAK ŻYJECIE?!". No i tak to z nimi jest...
@soyunmago: Brutalna prawda, miałem podobne refleksje jak wracałem do domu. Uderzyła we mnie myśl, że przez swoją s---------ą osobowość i nieporadność w żadnym kołchozie się
@eisil: z takimi tu siedzimy
klam klam klam.
Lepiej być farmazoniarzem i powiedzieć że było się na misji zagranicznej z CIA i masz NDA niż powiedzieć że było się na NEEcie.
A ogranicza cie tylko wyobraźnia:
wyjazd za granica: magazyn w brajton, truskawki u hansa, opieka nad chorym na r**a ojcem itd
@conamirko: Zaorałem typa dialektycznie, mówił nieprawdę i stawiał niewłaściwe zarzuty.
@analboss: Ehhh jestem w tym słaby i jest to dla mnie problematyczne xD Ostatnio dotarło do mnie, że mam autystyczny objaw nadmiernej prawdomówności.
Nie umiem kłamać, nawet zdarzyło mi się usłyszeć, że moje kłamstwa są od razu wyczuwalne. Nie jestem dobry w kłamaniu w sposób przekonujący, a czasem po prostu wolę opierać się na faktach, mimo że być może nie powinienem.