Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak Gonciarz był na fali vlogow z Japonii, które się dobrze oglądało poza jednym wyjątkiem, jak ta Pani pojawiała się w ujęciach, nic mnie nie w-------o jak ta posępna i zarozumiała twarz KEJT MECINSKI xd

#gonciarz
Dominek - Pamiętam jak Gonciarz był na fali vlogow z Japonii, które się dobrze ogląda...

źródło: temp_file7510078458969385715

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

które się dobrze oglądało poza jednym wyjątkiem, jak ta Pani pojawiała się w ujęciach, nic mnie nie w-------o jak ta posępna i zarozumiała twarz KEJT MECINSKI xd

@Dominek: modliszka z czikago
  • Odpowiedz
@Dominek: Gorzej, mieszkanie w Warszawie zamienił na kampervana z którego kręcili vlogi w stanach jak się okazało, że nie robią wyświetleń to go zostawiła i wyjechała do japonii. Pół bani papieru na nią p-------ł, ale w stanach to łatwo się wydaje.
  • Odpowiedz
  • 3
@barber-barberski:

Gorzej, mieszkanie w Warszawie zamienił na kampervana z którego kręcili vlogi w stanach jak się okazało, że nie robią wyświetleń to go zostawiła i wyjechała do japonii. Pół bani papieru na nią p-------ł, ale w stanach to łatwo się wydaje.

No to nieźle się załatwił, i co teraz z nim?
  • Odpowiedz
Na wszystkich filmach ona ma DOKLADNIE taki sam wyraz twarzy jak na tym zdjęciu, czyli "jak kot srający na pustyni". Kiedyś uwielbiałem oglądać filmy Gonciarza z Japonii - były rewelacyjne. Kiedy pojawiła się ta laska, od początku mi się w niej coś nie podobało... ten zimny, pusty wzrok... brrr. Jak on mógł się "złapać" za kogoś takiego ?
  • Odpowiedz