Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak Gonciarz był na fali vlogow z Japonii, które się dobrze oglądało poza jednym wyjątkiem, jak ta Pani pojawiała się w ujęciach, nic mnie nie w-------o jak ta posępna i zarozumiała twarz KEJT MECINSKI xd

#gonciarz
Dominek - Pamiętam jak Gonciarz był na fali vlogow z Japonii, które się dobrze ogląda...

źródło: temp_file7510078458969385715

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 18
@D00D00

nie lubię go i nigdy nie rozumiałem fenomenu gonciarza ale tego co mu typiara zrobiła najgorszemu wrogowi nie życzę

Akurat vlogi z Japonii, czy z innych krajów jak Inslandia, czy Chiny były na dobrym poziomie, no i były to jedne z pierwszych filmów na polskim yb na dobrym poziomie montażowym i merytorycznym
  • Odpowiedz
@Dominek: ja w tamtym czasie bardzo mało polskiego YT oglądałem więc nie porównywałem tego w ten sposób, po prostu miałem wrażenie że koleś wali konia do własnego odbicia w lustrze
  • Odpowiedz
  • 19
@Dominek jednak warto ufać intuicji co do ludzi, też w------ł mnie ten ryj od kiedy pierwszy raz ją zobaczyłem, chociaz nie miałem wyraźnego powodu. Podświadomość daje znać kogo unikać
  • Odpowiedz
@Dominek: był czas, że myślałem, że to ksysiu się za babę przebiera. Oni są dla mnie identyczni( ͡° ͜ʖ ͡°)
(Tak, słabo rozróżniam ludzi i szybko zapominam jak wyglądali :-( )
  • Odpowiedz