Aktywne Wpisy
mirekpngtif +9
Czy tylko mnie przeraża, że kupujesz maszynę w sensie nowe auto o wartości 100+ tys. zł, które ma ci z założenia służyć z 15 następnych lat i dostajesz 2-3 lata gwarancji? Chyba szukanie następnego auta zacznę od ograniczenia się do tych z długą gwarancą. Czy coś w Europie przebije 7 lat gwarancji marki Kia?
#pytanie #motoryzacja #samochody #kia #technologia
#pytanie #motoryzacja #samochody #kia #technologia

Gaahl75 0
Chcę kupić Quad Lock do iPhone 15 PRO - czy ten vibration dumper faktycznie pomaga? Bo z tego co czytałem na Internecie to bez niego ludzie po nawet jednej jeździe potrafią mieć problemy z aparatem w telefonie. #motocykle #motoryzacja #iphone

źródło: 51jpn0rclWL._AC_SX679_
Pobierz
Nie będę ukrywał, że bardzo zabolało mnie nazwanie mnie przez jednego funkcjonariusza mikroblogowego kryptopisowcem, przy akompaniamencie setek plusów ludzi najwyraźniej nieświadomych lub zaślepionych.
Każdy, kto poświęciłby chwilę na prześledzenie moich komentarzy z innych wątków zauważyłby, mam taką nadzieję, że do pisu jest mi niesamowicie daleko. Powiem więcej - PiS i Kaczyński są jednymi z głównych powodów dla których w ogóle zacząłem interesować się polityka te 20 lat temu, już wtedy jako gimnazjalny gówniarz krytykowalem poczynania PiSu (na przykład względem koalicjantow, granie na niskich emocjach). Trwa to niezmiennie od lat już przeszło 20.
Nie oznacza to jednak, że będę ślepo łykał każda narrację narzucaną przez platformę, Tuska, czy zwolenników (darmowych czy oplacanych) tego ugrupowania. Ze smutkiem obserwuję jak ludzie skaczą sobie do gardeł, nie zdając sobie sprawy z tego, że są rozgrywani jak małe dzieci przez dwóch starszych panów.
Tyle ode mnie. Zalecam odrobinę więcej rozwagi i nabrania dystansu. Zdrowia Panowie i Panie.
taguj #nikogo
Komentarz ma bardziej na celu zwrócenie uwagi na to, że krytyka jednych =/= popieranie drugich. Niestety zbyt wielu ma klapki na oczach.