@Farezowsky: CDP Red: Premiera Cyberpunka nauczyła nas, nie popełnimy już takich samych błędów Też CDP Red: Kolejny raz zapowiada gre na 10 lat przed premierą xD
@bary94pl: akurat to normalne, pokazują jak pracują. Dostaliśmy też przydział pracowników. Raczej każdy wie ze pre-produkcja to dopiero początek wszystkiego i nie ma na co sie nastawiac.
@Farezowsky: Pre-produkcja xD Myślałem, że pochwalą się wejściem w pełną produkcję. Raczej nikt nie ma wątpliwości, że 2031 to najbliższy termin (jak to w ogóle brzmi, jak jakaś odległa przyszłość)
@Farezowsky: mówili że nie będą już marketingowac gier długo przed premierą a wypuscili trailer W4 na wiele lat przed premierą. Typowy cdp Red - notorycznie klamia a ludziki z internetu ich bronią
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
#cyberpunk2077 #gry
źródło: GsDAY8xWMAAPnVk
PobierzTeż CDP Red: Kolejny raz zapowiada gre na 10 lat przed premierą xD
@bary94pl: akcjonariusze muszą być zadowoleni, to jest przede wszystkim firma do zarabiania pieniedzy swoim inwestorom.
@Mruvek: Gdyby tylko mieli różne zespoły, od różnych rzeczy... za mała firma :/
@Farezowsky: mówili że nie będą już marketingowac gier długo przed premierą a wypuscili trailer W4 na wiele lat przed premierą. Typowy cdp Red - notorycznie klamia a ludziki z internetu ich bronią