Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem na 4 etapie rekrutacji po zadaniu domowym, live coding I rozmowie technicznej na Java developera. PO rzuca tekst, że w sumie to dodali AWS/Azure w wymaganiach ale klient musi mieć wszystko lokalnie i oni by chcieli coś takiego tylko on-prem u klienta. I że za 2 miesiące tam testy akceptacyjne się zaczynają a obecny DevOps wziął L4 i nie wiadomo czy wróci i potrzebują kogoś kto to ogarnie podjedzie do klienta skonfigurowac, postawi klaster nada dostępy sklei CI/CD i jeszcze wspomoże programistów bo są do tyłu. Stawka 11500 brutto UOP bez akup, umowa na 3 miesiące hybryda 3 dni z biura, firma na literę S. Co się do kur*y stało z tą branżą? Zaraz mi pyknie 4 miesiąc szukania roboty i to na razie najbliżej jak byłem. Eh, chyba se zostanę na bezrobociu dłużej.

#programista15k #pracait #programowanie #korposwiat

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim no jak to co, branza it jeszcze nie ogarnela sie z żadnego kryzysu.
Seniorzy aplikują na stanowiska midowe, dajac male stawki, a nawet seniorzy jak maja widelki 120-160 to dają nawet 90-110, zeby miec pewnosc ze ktos sie odezwie.
  • Odpowiedz