Aktywne Wpisy

cheture +290
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +24
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

Komentarz usunięty przez moderatora
@pepe998: Oszust się na coś zgodził i Ty wierzysz że dotrzyma słowa? XD
Przecież to gołąb by zrozumiał, że Nawrocki podpisałby na tym spotkaniu nawet deklarację lizania stóp Mentzenowi xD
Do tego, ja pitolę, taka osoba jak Nawrocki na prezydenta? Serio? I to w pakiecie z PiSem? No ludzie...
@pepe998: Ale przecież nikt nie mówi o przyjmowaniu Ukrainy teraz do NATO, lecz wtedy gry rossja będzie pokonana i słaba.
Podobną logiką mogli się kierować politycy gdy przyjmowano kraje bałtyckie czy Polskę do sojuszu to byśmy nigdy nie wstąpili.
@pepe998: Jeśli Ukraina przegra, to nie wejdzie do NATO. Proste.
Ale zakładanie już teraz, że nigdy jej nie przyjmiemy jest działaniem proruskim
@pepe998: no na tym polega ten sojusz. czego nie rozumiesz? bo to co sie z drugiej strony wydarzy, to putin atakujac ukraine w nato, bedzie musial walczyc z calym nato. na tym polega sojusz obronny. to nie bedzie dla niego tajemnica, czy ukraina
@pepe998:
~Churchill