Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Gram sobie ostatnio w bannerlorda i natrafiłem na dosyć irytujący problem. Dajmy na to że mam prędkość poruszania się po mapie 4,4 i chcąc dogonić przeciwnika który ma nawet prędkość 2,2 to automatycznie ja też zwalniam podczas pościgu do jego prędkości, przez co mogę tak w nieskończoność za nim ganiać. Rozwiązana szukałem w internecie ale nic sensownego nie znalazłem. Może też wam się coś takiego przytrafiło i wiecie jak temu zaradzić. W ostateczności nie mogę nikogo dogonić a bitwy toczę tylko jak dorwie mnie armia kilkukrotnie większa ode mnie ¯\(ツ)/¯