Wpis z mikrobloga

Mentzen w najnowszym odcinku przyznał, że odbiera kibolskie ustawki pozytywnie i świadczą o charakterze. Afera mieszkaniowa to błędy, które popełnił "w dzieciństwie, a raczej młodości" i ogólnie jego młodość to świetny materiał na dokument lub film w stylu amerykańskim XD Piękne odbudowywanie wizerunku prawicowca-pisowca u swoich przygłupich wyborców

#wybory #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
OrcSpearmiarz - Mentzen w najnowszym odcinku przyznał, że odbiera kibolskie ustawki p...

źródło: mentos

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cendrek mimo tego że na niego głosowałem i głosować będę

Gratuluję wytrwałości. Pamiętaj, że jakby go zabrakło na liście kandydatów to dopisz sam (oddolna, wolnościowa inicjatywa obywatelska) a potem zgłoś próbę fałszowania wyborów (obywatelska, wolnościowa reakcja na spisek elit).
  • Odpowiedz
@OrcSpearmiarz czyli zamiast próbować zostać pierwsza siłą na prawicy, Mentzen postanowił klęknąć do pisowskiej lachy xD plus jest taki że biorąc pod uwagę jak kończą koalicjanci pisu to za kilka lat nie trzeba będzie się nim przejmować
  • Odpowiedz
@zbigniew23 o jakby jeszcze pis miał sam większość i się zesrał na niego to już w ogóle piękna sprawa xD szkoda że nie można przezyc tego timeline'u przez chwilę bez konsekwencji
  • Odpowiedz
@OrcSpearmiarz: Czyli Sławek tak jak myślałem poddał wojnę, żeby wygrać bitwę XD To teraz jeszcze tylko przyspieszone wybory, koalicja z pis, zjedzenie i przetrawienie i można kogoś kolejnego spoza "duopolu" wrzucić, by uszczknął kilka procent niezdecydowanych. Cookies, Palikot, Pertu, Sarmata, teraz Sławek do kolekcji xd
  • Odpowiedz
Piękne odbudowywanie wizerunku prawicowca-pisowca u swoich przygłupich wyborców

@OrcSpearmiarz: Ja nie wiem dlaczego piszesz o odbudowywaniu wizerunku. Zdaję sobie sprawę, że tu wiele osób uprawiało myślenie życzeniowe, że Mentzen okazuje przychylność Trzaskowskiemu, że z tymi ustawkami to jedynie podpuszczał Nawrockiego i takie tam. Ludzie widzą co chcą widzieć.

Nawrocki ma wątpliwą przeszłość, ale deklarowane poglądy i wartości ma zbliżone do konfederackich. Trzaskowski jest tychże
  • Odpowiedz
memcen testował elektorat. Okazało się, że mają w dupie jego i jego ekonomiczne dyrdymały, bo zależy im tylko na pękaniu d--y lewaków, więc musiał zrobić dwa kroki wstecz.

@camelinthejungle: Przecież sam Mentzen jest gościem który nie chce żeby "lgbt wchodziło do szkół" i mieszało w głowach jego córkom.

On nie zrobił ani jednego kroku wstecz, on cały czas stoi tam gdzie stał.
  • Odpowiedz
@kanbanos I tak może być. Trzaskowski zaprosił na p--o, ten się pewnie i ucieszył bo lewak za darmo zrobi mu promocję pubu i się zgodził, zapominając jakie to może mieć konsekwencje. Po piwie zaczęli go hejtować co może i zaczęło go wkurzać więc zaczął się odgryzać. Ale minęło trochę czasu, emocje opadły a tutaj trzeba kogoś poprzeć, koledzy z partii też naciskają i ochrzaniają za te pyskówki z pisowcami. Więc wrócił
  • Odpowiedz