Aktywne Wpisy

karitto +628
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z

źródło: Stanford
Pobierz
Lenovy +4
Jest ! Już jest osoby bez mirkobloga+ jeszcze nie widzą i pewnie zobaczą rano po zatwierdzeniu kont przez administrację a jeśli chcecie zobaczyć to dziś wystarczy napisać pod komentarzem kod : M4D5AR07U
#danielmagical
#danielmagical
Jak Wyglądają obecnie zarobki dla programistów fullstack ew backend w Java?
Senior 5lat na kontrakcie
Widzę dużo ofert w przedziale 22-24 czyli 120-160 zł na h
Są to realne Widełki czy jednak lepiej dawać niższe stawki?
Często podaje niższe licząc że szybciej dostanę odpowiedź ale z drugiej strony Może nie ma co schodzić poniżej tego co jest podane
Myślę by wycelować w Górne Widełki
Jak myślicie ?
#pracait #programowanie #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: images
PobierzA to nie jest tak że jak biorę mniej niż widełki to jestem odrzucany bo to odpycha?
Z tego co wiem zespół woli taniego mida niż drogiego seniora więc nie wiem
Czemu tak ? zależy mi na jednej pracy
Mam problem że nie wiem ile wołać
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ja akurat jestem typkiem, który podejmuje prace bez żadnych testów technicznych, tylko miękkie umiejętności + jak jest dziewczyna decyzyjna podczas rozmowy, to jest zawsze na plus i
Ok czyli podawać poniżej widełek?
Wyglądam dobrze na rozmowach ale brak odzewu
Dodam że miałem wczeneij 17k brutto
Myślałem nad b2b ok 22k ale z tego co piszecie tutaj muszę
22-24 to odpowiednik 131-143 chyba że ktoś głośno się chwali płatnymi urlopami
Nigdy się nie mówi poniżej, bo wychodzisz na desperata. Mają budżet zatwierdzony, nie szukają oszczędności jeszcze na tym, bo nie ma po co. Raz jak nie potrafiłem jeszcze grać w tę grę przed laty powiedziałem najniższe widełki to mi
Thx za odp
Nie wiem co robić w takim razie
Czy rzucać niskie czy w środek
@notBart @Volantie
Mniejsza stawka zapewni ofertę? Nie będzie odwrotnego skutku?
Teraz sie to zmienilo
@mirko_anonim: w sensie 5 lat jestes seniorem na kontrakcie?
Czy masz lacznie 5 lat expa na stanowisku java developer i uwazasz sie za seniora + nie
Nie znam stawek
Łącznie 5 lat exp
Czyli jak są widełki np 120-140 to
@mirko_anonim: chcieć 160