Aktywne Wpisy

wicherq +91

I co, taka juleczka pójdzie na jakieś gównostudia pokroju ekonomii albo zarządzania. Całe studia skakanie po knadze mokambe, gry i zabawy, później pójdzie do korpo do hr bo najczęściej tam idą po takich studiach i co? No i później taka juleczka decyduje czy ktoś po konkretnych studiach typu informatyka albo elektrotechnika ma dostać pracę xDD No to są jaja jak c--j xD
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #

źródło: 5a5e5d64a49941241fafd2e77b45a8252e2c9e34d47d6690af1858440aceb379
Pobierz
#polityka #wybory #bekazpisu #takaprawda #gorzkiezale
źródło: 9vf117
PobierzW efekcie nawet przedstawiciele lewicy najezdzaja na przedstawicieli lewicy, a prawicy na przedstawicieli prawicy. Wojenka polsko polska zawsze na czasie.
@cienki137: Ma Pan dowód?
a czyli symetrysta, wiedziałem że symetrysta xD
@cienki137: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się zgadzam @donttalktome nikt tak nie rozwalił polskiej sceny politycznej co Jaro, w dodatku wątpię by dało się to łatwo odkręcić po odejściu kaczki na emeryturę. Jak pięknie byłoby w świecie, gdzie faktycznie możemy się spierać politycznie a potem po prostu trzymać kciuki za swojego kandydata/partie a nie drżeć o przyszłość polski, bo szeregowy poseł wysłał gangusa na
Skąd takie info?
Za cztery dni możemy skierować Polskę ku lepszemu i wszyscy na tym zyskamy, także wyborcy partii na prawo od PIS-u.
O polaryzacji, która polubili Tusk i Kaczyński mowili chociażby Zandberg czy
Rokita, ale też i inni. Przez lata, już od wyborów 2005 powstawało na temat wojny polsko polskiej i rosnącego podziału mnóstwo artykułów. Są książki na temat wydarzeń z 2005 i dalej np. Krasowskiego. Sami
@cienki137: nie mam czasu, dawaj mnóstwo artykułów, linki machen!
@cienki137: pisowskie przypuszczenia, które nigdy nie znajdują odzwierciedlenia w rzeczywistości. Wg pisowców, w 2025 polscy seniorzy 70+ mieli jeździć do Niemiec na szparagi XD