Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Pampi69 już działa, miałem problem z Netią. Ogólnie teleelevidenie działało i działa u mnie ok, nie dostałem nigdy bana i kontakt był z reguły merytoryczny przy płatnościach. Ale tak, jestem świadom nowych tańszych opcji :-)
  • Odpowiedz
@adrianadik: sam przeszedłem z teleele na tvteam i co zaskakujące, działa to znacznie lepiej. W końcu można obejrzeć normalnie wydarzenia sportowe. Cena znacznie niższa i można oglądać na dwóch odbiornikach. Jednak mam problem tam ze znikającą ściezką dźwiekową na TVN24 i raz mieli poważniejszą awarię gdzie wszystko zdechło. Sam poszukuję czegoś nowego na testy, wolę mieć jakąś listę w zanadrzu.
  • Odpowiedz
@franko @slash83

W TV Team przeszkadza mi to ich EPG - da się tam dołożyć to z OVH? Pytałem też o płatność bo mają tam te swoje ruskie cuda i nie chciałem podawać numerów karty - skończyło się na krypto.
Co do samej jakości i stabilności to było w porządku jak testowałem przez miesiąc.
Tele używam już chyba tylko z przyzwyczajenia, ale szukam czegoś nowego po zmianie cen - według
  • Odpowiedz
@adrianadik: Ale przecież EPG czy loga programów możesz sobie dowolnie zdefiniowac, sam mam jedno i drugie z OVH, w tivimate którego uzywam wybierasz na liście priorytet dla logo czy EPG. Odnośnie płatności - jak @Pampi69 napisał, dla takich serwisów jest jednorazowa karta Revolut.
  • Odpowiedz