Wpis z mikrobloga

KO tak rozkręciło spiralę nienawiści

@TS_X9: Nie wiedziałem że KO zrobiło z TVP Info szczujnię kontynuowaną w TV Republika. Rozwiniesz myśl?
  • Odpowiedz
@noleiret: i te same osoby, które zniszczyły te nagrobki będą sobie wycierać parchate mordy katolicyzmem i patriotyzmem. To czyste s---w%syństwo i tak parszywe zakłamanie, że aż trudno to objąć rozumem
  • Odpowiedz
@TS_X9: Jadąc przez Polskę nie widziałem ani jednego zniszczonego plakatu Nawrockiego. Za to przestałem już liczyć pocięte i pomazane plakaty Trzaskowskiego. Jak na moje to nie KO ma problem z nienawiścią.
  • Odpowiedz
@noleiret: dla mnie to takie lanie wody, równie dobrze sami mogli tak zrobić aby stawiać drugą stronę w złym świetle. Byłoby nagranie to co innego, a patrząc na całe polityczne g---o wcale bym się nie zdziwił jakby to ustawka była.
  • Odpowiedz
@noleiret @Kryspin013 @Kusher: Umknęło waszej uwadze że to oba te ścieki wykreowały taki oto obraz konkurencji politycznej. Zarówno pisowcy jak i powcy niszczą mienia przeciwników, szkalują, plują, wyzywają i życzą śmierci. Tak po prawdzie to radykałowie z jednego jak i drugiego ścieku są dokładnie tacy sami, tylko sami nigdy tego nie dostrzegą, do tego trzeba umieć się zreflektować i spojrzeć na wszystko z szerszej perspektywy.
  • Odpowiedz