#wybory #bekazpisu Obecna kampania prezydencka, a zwłaszcza Nawrocki to jest taki polityczny Matrix, że jak ktoś by mi powiedział 2-3 lata temu, że ktoś z taką przeszłością może być prezydentem, z realną szansą objęcia urzędu to uznałbym, że się naćpał xD Sami się zastanówcie, wyobraźcie sobie, że Patryk Vega wypuszcza do kin gniota o osiedlowym Sebku który pomimo takich skandali wokół niego pnie się aż na najwyższy urząd w tym pięknym kraju, krytycy pisaliby, że odleciał po wódzie akceptując taki scenariusz filmu xD #polityka
@Pulkownik_Wolodyjowski: w USA mają nieco większy kult jednostki i trump jednak był bardziej znany.
@niewiemjakiwybrac Mnie to również rozwala, koleś ma duże szanse na wygraną, ale mnie bardziej rozwala to, że gdyby pis dosłownie wystawił jakiegoś kolesia z ulicy który nic by w polityce nie robił wcześniej, ale nie miał żadnych afer i był czysty to by niemal na 100% wygrał. Zupełnie kandydat jak widać się nie liczy.
@niewiemjakiwybrac ja mam wrażenie że pis robi eksperyment społeczny sprawdzając jak betonowy jest ich elektorat. Obstawiam że za 5 lat kaczor wystawi swojego kota z poparciem ~30% w pierwszej turzr
@Pulkownik_Wolodyjowski: No jest pewna różnica. Trump jest synem milionera, a jego dziadek też był osobą wybitnie majętną. Zanim wszedł do polityki był w USA osobą publicznie znaną. Trump to nie jest drobny kombinator, nominowany przez politycznego protektora jako figurant - tylko giga przewalacz, który przewały robi na własną rękę ( ͡°͜ʖ͡°)
@niewiemjakiwybrac: Ujął bym to inaczej, jak bardzo platforma i trzaskowski są c-----i, że taki osiłek jak karol jest z nim na równi. Wydaje mi sie że podobny przypadek jak wczesniej pis, pycha kroczy przed upadkiem, kampania nastawiona na hejt tak jakby niczego nie mieli do zaoferowania. W podobny sposób szogun przegrał z dudałem, byli zbyt pewni siebie, a jak się paliło to strzelali ślepakami.
@washington: Niektórzy pewnie zaślepieni, ale patrząc na różne środowiska w tym np. wykop to tutaj jest taka spirala naśmiewania się ze wszystkich którzy nie głosowali na trzaska, zandberga lub hołownie że serio ale włosy sie jeżą na głowie. Nie wiem czy to jakas forma odreagowania kompleksów w internecie, ale czuć ogromne wywyższanie się jeżeli ktoś ma odmienne zdanie.
Pod innym postem ktoś pisał, że jaruś z donkiem świetnie grają w
@Pulkownik_Wolodyjowski: trump od kilkudziesięciu lat był aktywny w mediach, miał własny program w TV, grał w filmach - jego znało całe USA już przed tym jak został prezydentem. Poza tym to miliarder, który urodził się w rodzinie miliarderów i od najmłodszych lat w garniturze obracał się wśród wpływowych ludzi.
A Batyr to zwykły dres spod ciemnej gwiazdy - to jest dokładnie ten koleś,
jak ktoś by mi powiedział 2-3 lata temu, że ktoś z taką przeszłością może być prezydentem
@niewiemjakiwybrac: Jaką przeszłością? Premier tego chlewu używa oficjalnie takich mitomanów jak Murański jako mężów stanu i wiarygodne źródło informacji xD Jeśli depseracja sięga tak głęboko to znaczy że Nawrocki nie ma żadnej podejrzanej przeszłości.
@Pulkownik_Wolodyjowski: Trump to mocny zjeb, ale jest tak do bólu Amerykański, że mógłby być wręcz karykaturą USA xD Pompatyczny, pełny patosu znany miliarder. Amerykanie lubią takie p--------y. Zresztą Donald to już kandydował na prezydenta prawie 40 lat temu, to nie jest tam nowość.
Obecna kampania prezydencka, a zwłaszcza Nawrocki to jest taki polityczny Matrix, że jak ktoś by mi powiedział 2-3 lata temu, że ktoś z taką przeszłością może być prezydentem, z realną szansą objęcia urzędu to uznałbym, że się naćpał xD Sami się zastanówcie, wyobraźcie sobie, że Patryk Vega wypuszcza do kin gniota o osiedlowym Sebku który pomimo takich skandali wokół niego pnie się aż na najwyższy urząd w tym pięknym kraju, krytycy pisaliby, że odleciał po wódzie akceptując taki scenariusz filmu xD #polityka
@niewiemjakiwybrac Mnie to również rozwala, koleś ma duże szanse na wygraną, ale mnie bardziej rozwala to, że gdyby pis dosłownie wystawił jakiegoś kolesia z ulicy który nic by w polityce nie robił wcześniej, ale nie miał żadnych afer i był czysty to by niemal na 100% wygrał. Zupełnie kandydat jak widać się nie liczy.
Wydaje mi sie że podobny przypadek jak wczesniej pis, pycha kroczy przed upadkiem, kampania nastawiona na hejt tak jakby niczego nie mieli do zaoferowania. W podobny sposób szogun przegrał z dudałem, byli zbyt pewni siebie, a jak się paliło to strzelali ślepakami.
@andrzeju1: raczej jak wyborcy alfonsa są zaślepieni nienawiścią że nie widzą różnicy klas, ale żadna ilosc dowodów nie przekona idioty - Mark Twain
Pod innym postem ktoś pisał, że jaruś z donkiem świetnie grają w
@Pulkownik_Wolodyjowski: trump od kilkudziesięciu lat był aktywny w mediach, miał własny program w TV, grał w filmach - jego znało całe USA już przed tym jak został prezydentem. Poza tym to miliarder, który urodził się w rodzinie miliarderów i od najmłodszych lat w garniturze obracał się wśród wpływowych ludzi.
A Batyr to zwykły dres spod ciemnej gwiazdy - to jest dokładnie ten koleś,
@niewiemjakiwybrac: Jaką przeszłością? Premier tego chlewu używa oficjalnie takich mitomanów jak Murański jako mężów stanu i wiarygodne źródło informacji xD Jeśli depseracja sięga tak głęboko to znaczy że Nawrocki nie ma żadnej podejrzanej przeszłości.
@Pulkownik_Wolodyjowski: Trump to mocny zjeb, ale jest tak do bólu Amerykański, że mógłby być wręcz karykaturą USA xD
Pompatyczny, pełny patosu znany miliarder. Amerykanie lubią takie p--------y.
Zresztą Donald to już kandydował na prezydenta prawie 40 lat temu, to nie jest tam nowość.