Wpis z mikrobloga

Wczoraj byli u mnie rodzice. Widać jak stary się gotuje wewnątrz bo chyba przeczuwa, że bandyta Nawrocki może przeyebac. Oburzony, że wyciągają jakieś brudy z jego PRZESZŁOŚCI, bo to było hehe kiedyś. O mieszkaniu pana Jerzego 'oh te 120k co to za pieniądze ' xD zapytałem czy jakby go jakiś wafel oyebał na mieszkanie czy byłby zadowolony to nic nie powiedział. Fakt, że Batyr się n---------ł w ustawkach to tam nic nie znaczy, wyparcie (bo to nic złego)+ akceptacja xD
Oznajmił, że zobaczymy czy za 20 lat nie będziemy żałować decyzji wyboru Trzaskowskiego (odpowiedziałem mu, że przy pisie wystarczyło 8 i już były widać że zmierzają do Białoruś-like systemu), bo oni nasprowadzają tych ciapatych. Zapytałem go czy widział statystki kto ile naściągał imigrantów do pracy+ czy pamięta afere z wizami za $ dla pisiurow. No to bagatelizowanie 'oh oh co to takiego ha ha, to tam nic nie znaczyło, teraz dopiero będzie'.

Poza tym spóźnili się, a los chciał że akurat w okolicy był wczoraj wiec Trzaskowskiego. Moja żona go zapytała czy się spóźnili bo byli na wiecu Trzaska xDDD Trigger odpalony na maksa.

Biedni, zmanipulowani ludzie nawet nie dostrzegają stopnia, w jakim są poddani propagandzie funkcjonariuszy kryptogeja Jarka xD

#wybory #polityka #bekazpisu
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luke-dolla7 mój tata jak z nim ostatnio rozmawiałem, to przyznał że na Batyra nie zagłosuje po tej akcji z mieszkaniem i chyba nie pójdzie na wybory. Ja osobiście uważam, że w tych wyborach od początku nie było ani jednego kandydata odpowiedniego na prezydenta.
  • Odpowiedz
@luke-dolla7 U mnie jest odwrotnie. Stary ma strach w oczach, gdy słyszy, że Nawrocki może wygrać i aż się trzęsie gdy o tym mówi ¯\(ツ)/¯
A ja mam wywalone i gram na przedterminowe wybory ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@luke-dolla7:

Widać jak stary się gotuje wewnątrz bo chyba przeczuwa, że bandyta

Powiedz ojcu że szkoda czasu i zdrowia na politykę i zaproś go na p--o. Co Ci da wygranie z nim tej potyczki? Politycy tylko chcą tak skłócać rodziny. Moi teście też zagorzali pisowcy ale olewam i nawet nie mam zamiaru ich przekonywać bo to nic nie da a tylko zepsuje spoko relacje.
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: Jest dokładnie odwrotnie niż na tym obrazku. Wy prawaki to majcie tendencję do tego by sprowadzać wszystko do absurdu. Zobaczycie gdzieś jakiegoś nie do końca wyglądającego na zdrowego psychicznie chłopaka twierdzącego że jest niebinarny, to od razu krzyczycie że wszyscy którzy nie są z wami tacy są. A prawackie przywary, które są u was dość powszechne, np. posiadanie po katolicku kilku żon, nieślubnych dzieci czy kryminalna przeszłość, są już
  • Odpowiedz
zapytałem czy jakby go jakiś wafel oyebał na mieszkanie czy byłby zadowolony to nic nie powiedział.

@luke-dolla7: moja babcia była alkoholiczką i też przyszedł do niej jakiś typ i kupił mieszkanie za samą spłatę długów. Co mówi teraz moja matka, a córka babki? Że gość był zaradny ¯\(ツ)/¯

Jak to usłyszałem to już mi się odechciało wszystkiego.
  • Odpowiedz
Poza tym spóźnili się, a los chciał że akurat w okolicy był wczoraj wiec Trzaskowskiego. Moja żona go zapytała czy się spóźnili bo byli na wiecu Trzaska xDDD

@luke-dolla7: proszę pozdrowić Panią Żonę od wykolejeńców z wypoka
  • Odpowiedz