Wpis z mikrobloga

@Sudo_exit otoczyła bo Cię okrążyła.. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Albo źle ustawiłeś linnie frontu albo nie mam pojęcia co tam zrobiłeś, raczej wojna z Etiopia do trudnych nie należy
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: Dawno nie grałem, ale tam był poziom agresywności według którego wybierają bitwy. Teraz to widać, że nie mają paliwa i siły oraz są odcięci od zaopatrzenia. Kreski są przerywane, więc plan jest aktywny wydaje mi się.
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: rozkaz ataku frontem raczej nie puszcza wszystkich jednostek bokiem, musiałeś ingerować w rozkazy. Wyślij jednostki z Włoch i sytuacja jeszcze do uratowania.
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: Przełączasz widok na tryb zaopatrzenia. Centrum zaopatrzenia jest w stolicy prowincji. Może też dochodzić przez port itp

Ja tam obrony nie ustawiałem nigdy, bo wg mnie to było bezużyteczne. Lepiej planować atak i dostawać bonus do planowania.
  • Odpowiedz
@Sudo_exit zostałeś okrążony i odcięty od zaopatrzenia, nie wiem dokładnie co zrobiłeś - tylko mogę bazować na tym zdjęciu ;)

Linnie frontu im ustawiłeś tak jak jest przy statu tylko z opisem "brak dywizji" zaznaczasz dywizje jakie chcesz aby były przypisane do tego frontu i przy pomocy ctrl je dopisujesz do niego

W tym momencie co masz to został tylko restart
  • Odpowiedz