Aktywne Wpisy

Ja jade nara

źródło: image_picker_4D240809-56E1-4468-8A75-AA7021052E29-19763-000005A17B5EDFCE
Pobierz
Graner +10
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: image_picker_4D240809-56E1-4468-8A75-AA7021052E29-19763-000005A17B5EDFCE
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Rozmowa ma być 3-godzinna. Będą na niej 4 osoby techniczne - czy to nie przesada? Czy tylko w IT są takie potężne procesy rekrutacyjne? Ludzie, to tylko klepanie kodu... Mam wrażenie, że im "wyżej" tym łatwiej pracę dostać, a dla takich średnich stanowisk robią cyrki.
Ja nawet nie wiem czy znam tyle słów, aby zapełnić nimi 3h rozmowy... Teraz siedzę i myślę jakie pytanie mogę dostać i w sumie nie jestem w stanie na nic konkretnie odpowiedzieć, nie znam dokumentacji na pamięć, robię robotę i tyle.
Strasznie się boję, rynek pracy chyba zwariował, powoli mam wszystkiego dość. Kasa jaką proponują to 15k brutto, 60% czasu w biurze, dojazd 20km w korkach i problemy z parkingiem.
Nie wiem co robić, jeszcze kilka lat temu byłem pełen nadziei, ale chyba ludzie z IT sami sobie zgotowali ten los.
#pracait #praca #pracbaza #korposwiat #korpo
Nawet jak byś ze stresu zjeb.l to przynajmniej spróbowałeś
Pamiętaj że idziesz tam też dlatego aby sobie z
napenow sie uda bro xD ciekawy jaki stack i hajs
z gory wiadomo ze to gowno zeby zapelnic dniowke w robocie a ty sie bedziesz pocic i tlumaczyc xDD
to jest it czyli najwieksze gowno jakie moze byc
to penwie 1 z 7
źródło: 6ljx43
Pobierz@CalibraTeam: nie odwołuj ale i nie idź, teraz taka moda :)
@CalibraTeam: Nie ma co myśleć tylko idziesz i tyle, najwyżej jak ci nie pyknie to może wpadnie jakaś anegdotka na #pracait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@okrupnik: w balona mnie zrobili i ostatecznie chcieli ledwo 13k dać