Aktywne Wpisy

hinol666 +17
#limanowa autentycznie zaczynam się obawiać o swoich bliskich, niby szansa, że chłop wejdzie jakimś cudem do losowego domu i akurat będzie to mój dom jest niska, ale nie zerowa..

Kamenes +13
Ludzie tak łatwo to oceniają, a to przecież jest trudna akcja. Ten morderca jest na swoim terenie, zna każdy zakamarek, bo on tam żył, jest noc i przez to policjanci nie mogą za bardzo strzelać, podobno morderca ma b--ń dalekodystansową - jak przeprowadzić akcję tak, żeby żaden policjant nie został zabity? To trudne, współczuję im tego.
#limanowa #kryminalne
#limanowa #kryminalne
Na ścianie pojawiły mi się tajemnicze zabrudzenia...
Mieszkanie odebrałem jakoś dwa miesiące temu, wykończone pod klucz.
Po jakimś czasie zobaczyłem zabrudzenia w korytarzu, bardzo dziwne ogólnie, ale przymknąłem na to oko, myśląc że jakoś to przypadkiem zabrudziłem
Ale nie daje mi to spokoju.
Zwłaszcza, że jest to tuż za drzwiami w wąskim korytarzu, te drzwi też są zawsze z tego powodu otwarte, to tym bardziej powinno chronić tam to ścianę.
Na dodatek zabrudzenia mają nietypowy kształt linii, wszystkie takie samo. No i chyba ich liczba się powiększa...
Nie wiem co o tym myśleć. Wiem tylko tyle, że bardzo prawdopodobnie za ścianą sąsiad ma łazienkę, jest szansa, że coś w ścianie mu pękło i zalewa ścianę?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #patodeweloperka #wykonczenia #lazienka #pytaniedoeksperta #remont
źródło: temp_file8742723740312153480
Pobierzźródło: temp_file6269211439794744266
Pobierzźródło: temp_file4099367125055698521
PobierzMoże ma prysznic opłytkowany i źle zabezpieczona ścianę
To może być w jakiś sposób sposób od kabli?
źródło: temp_file6900298863927608956
PobierzJeśli mogę jeszcze dopytać, czy jest to w jakiś sposób fuszerka wykonana przez dewelopera? Oraz czy może być niebezpieczne?
Bo trochę martwi wizja z wiecznie brudną ścianą