Wpis z mikrobloga

• 92
@brainmixer tutaj siedzą pisowskie boty i tylko czekają na takie wpisy xD, masz sto procent racji, to nie jest kwestia poglądów tylko rozumu i godności człowieka
  • Odpowiedz
@brainmixer: Masz szczęście, że przynajmniej masz wsparcie w rodzinie. Moja matka też chyba zamierza głosować na gangusa (tak mówiła przed aferami, później z nią o tym nie rozmawiałem). Nieuki wybiorą nam prezydenta
  • Odpowiedz
50% naszej Polski odda głos na gangusa, ćpuna, lichwiarza, oszusta.

@brainmixer: pamiętaj, że po niedzieli już tak nie wolno mówić bo za zdradę tajemnicy państwowej cię pozwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@brainmixer: 50% Polski odda głos przeciwko Trzaskowskiemu, a nie za Nawrockim, to duża różnica. Może jak Trzaskowski w 2030 roku przegra trzeci raz wybory, to jego fani dojdą do wniosku, że coś z nim nie tak. Chociaż, pewnie nie, to dalej będzie wina wszystkich wokół.
  • Odpowiedz
to teraz po prostu siedzę przerażona, że w niedzielę prezydentem zostanie taki obślizgły typ. Moja rodzina też czuje się podobnie, jak ja.

@brainmixer: To nie siedź na dupie, tylko idź głosować na Trzaskowskiego. Dobrych ludzi jest w Polsce więcej niż PiSowców. Kluczem jest mobilizacja. Już raz pogoniliśmy zło. Damy radę i teraz.
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: nie przekonasz matki, by głosowała na Trzaskowskiego, ale przekonaj by zrezygnowała w ogóle z głosowania. Nie takie rzeczy matki robią dla swoich dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz