Wpis z mikrobloga

Zapnijcie pasy! Dlaczego przeszłość Trzaskowskiego jest według Krzysia gorsza niż przeszłość gangusa, lichwiarza, złodzieja i sutenera?

- Ma zdjęcie z młodym Sorosem
- Campus Polska dostał wsparcie fundacji zza granicy
- Profil Trzaskowskiego na Fejsie był prowadzony przez użytkownika z Belgii XD

Gratuluje liderowi młodej prawicy kompasu moralnego. Brawo. ()

LINK

#polityka #bekazpisu #wybory
Amatorro - Zapnijcie pasy! Dlaczego przeszłość Trzaskowskiego jest według Krzysia gor...

źródło: obraz

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wolvi666

@Amatorro: To chyba podchodzi pod tryb wyborczy XD

To byłboby ciekawe gdyby się okazało że sąd w trybie wyborczym stwierdził iż powiedzenie że ktoś ma gorszą przeszłość od Alfonsa jest potwarzą xD
  • Odpowiedz
@Amatorro: Coś mi się wydaje że będzie rozłam w Konfederacji, prawackie p----y pójdą z Bosakiem do PiSu a Mentzen będzie próbować pozbierać resztę towarzystwa.
  • Odpowiedz
@borsuk321:

ta kampania i włażenie pisowi w dupę będzie się ciągnęło za Bosakiem przez lata, co on musi za gimnastykę odwalać, chyba wszyscy są tym zażenowani

Zauważ że kiedyś był wyraźnie
  • Odpowiedz
ta kampania i włażenie pisowi w dupę będzie się ciągnęło za Bosakiem przez lata, co on musi za gimnastykę odwalać, chyba wszyscy są tym zażenowani

@borsuk321: co będzie się ciągnęło? Przecież już konfopisowcy bez cienia zażenowania popierają służalczość Konfy PiSowi w imię "zjednoczonej prawicy" xD. Najpierw robili to po cichu, a teraz są wręcz z tego dumni.

Ci konfiarze co mają mózg pójdą za Mentzenem i pokażą, że faktycznie chodziło
  • Odpowiedz
@Amatorro dlatego tak boję się Krzysia, bo jest dużo mądrzejszy od Mentzena, ale nie ma za grosz kręgosłupa moralnego. Poza polityką jest nikim, zwykłym kundem więc będzie gotowy dla władzy zrobić wszystko.
Krzyś kiedyś będzie waszym prezydentem, albo co gorsza - premierem - i nie będzie wam wtedy do śmiechu. Zapamiętajcie moje słowa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz