Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

O co chodzi z tymi brakami rowerów? Popularne romiary wszystkich tańszych (ale też tych droższych) entry-level szos niedostępne, na żywo mało towaru i nawet przymierzyć się do roweru w realu ciężko.
To jest taka pora roku, że brakuje towaru, czy o co chodzi?
Co radzicie, brać co tylko jest, czy czekać na zwiększenie dostępności w ciągu np miesiąca?
Najniższe modele Giant Contend, Trek Domane, nawet Vento od Krossa jest problem z rozmiarami czy w ogóle dostępnością.
#szosa #kolarstwo
Wiem że mamy tu mirków ktorzy obracjają rowerami, czy Wy też zauważyliście mniejszy popyt na rowery?
@spyyke: czas na kupno roweru to listopad - luty po wyprzedażach.