Wpis z mikrobloga

@MrBudget: a czyli zajechała mu drogę, dobrze, że jechał w bezpiecznej odległości i z odpowiednią prędkością dostosowaną do warunków przez co mógł zminimalizować szkody

jaki to jest śmierdziel k---a, chłop zaiwaniał prawie 3 paki, przecież on praktycznie nie miał szans na to żeby zobaczyć samochód który mija XD
  • Odpowiedz
@MrBudget: mnie za każdym razem gdy o tym pomyslę, mrożą serce okoliczności w jaki zginęli Patryk, Martyna i Oliwier, a sebus płacze, bo już wie, że więzienie stoi przed nim otworem
  • Odpowiedz
@MrBudget: Ja mu wierzę, oglądałem nagranie - wyraźnie próbował wyhamować długimi, ale złe niemieckie inżyniery akurat w jego bawarze nie połączyli świateł długich z hamulcem.
  • Odpowiedz
  • 25
@Pracuje_zdalnie_chyba Jeszcze gnój uciekł z miejsca wypadku, zostawiając rodzinę na pewną śmierć. Gdyby się zatrzymał, zadzwonił po karetkę, udzielił pierwszej pomocy, to może by skończyło się na złamaniach.
  • Odpowiedz
@MrBudget: s-------n dalej mataczy. Trafił Kię na prawym/środkowym pasie. Z---------ł lewym i próbował wyprzedzić kię z prawej strony, gdy ta już mu robiła miejsce, gdy ten z---------ł 327 km/h
  • Odpowiedz
a czyli zajechała mu drogę, dobrze, że jechał w bezpiecznej odległośc

@Pracuje_zdalnie_chyba: jest to głupi argument bo zajechanie polega na tym, że zajeżdżający ignoruje właśnie bezpieczną odległość

Natomiast co do prędkośc to racja, ale mówienie o bezpiecznej odległości to żart xD
  • Odpowiedz