Aktywne Wpisy

karollq 0
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne
Nawrocki co najwyżej oskubał kogoś na mieszkanko za 120k, a TrzaskOski jest w koalicji rządzącej, która rozkrada miliardy publicznych pieniędzy mięsięcznie, tak MILIARDY, ponieważ państwo wypłaca emerytury kobietom w wieku 60-65 lat, co jest niezgodne z konstytucją, a dokadnie:
Z tego zapisu wprost wynika, że nie może być różnego wieku emerytalnego ze względu na płeć.
Zatem nasz Oski Trzask jest współodpowiedzialny za tą kradzież publicznych pieniędzy i nielegalną redystrybucję, to są miliardy PLN miesięcznie.
Jesteście bezmyślni, tutaj jest Zwierzogród i ja w tych wyborach głosuje na mniejszego przestępce, którym niewątpliwie jest Nawrocki, on jest bardziej godzien być królem Zwierzogrodu, bezmyślnego narodu, który nie potrafi przestrzegać własnego prawa.
A Oski dupacicho niech tam siedzi w Warszawce. Waszego TrzaskOskiego nie interesuje przestrzeganie prawa, bo gdyby nagle przywrócić praworządność odpowiedziałby za tą kradzież i siedział w pierdlu jako współodpowiedzialny, go interesuje jego własne dobro (jak większość polityków w zwierzogrodzie), czyli jak najwięcej zarobić i jak najmniej się narobić.
#takaprawda #wybory #bekazpodludzi #zwierzogrod #gownowpis
@toord: to jest logiczny wywód, gdzie cytuje Konstytucje i tłumacze w jaki sposób obecny rząd łamie prawo, logika to dla ciebie wysryw jak dla większośći Zwierzogrodzian (
Jeśli zostanie prezydentem i nic z tym nie zrobi - to wtedy zostanie automatycznie współodpowiedzialny i dorówna poziomem przestępczości TrzaskOskiemu - co zapewne się stanie, bo jest tak jak słusznie zauważyliście nienajbystrzejszym człowiekiem xD
@toord: pewnie przestępcy z PiSu, no i teraz wchodzi ten myczek, że Nawrocki nie był nigdy politykiem PiSu, co właśnie czyni go mniejszym przestępcą od trzaskOskiego, nie lubicie się z logiką chyba co?
"jak logika zaprzecza naszym emocjom to się jej wypieramy" - to chyba wasze podejście
Dużo głupich rzeczy w ostatnich dniach tu przeczytałem ale ta, jest zdecydowanie najgłupsza xD
@toord: dokładnie i jesteś na tyle tępy, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, gdzie nawet napisałem, że Nawrocki najprawdopodobniej dorówna Oskiemu w byciu przestępcą - ale to musi zozstać prezydentem i zawetować to. Kończe z tobą dyskusje, bo masz łeb zabetonowany
źródło: image
PobierzI to mnie nazywasz tępakiem
@WykopGwalciWolnoscSlowa: Zacytuje sam siebie.
KO to taki złodziej z ładnym rewolwerem w gustownym meloniku który się przedstawi w 4 językach, okradnie cię, zostawi parę drobnym na bilet do domu, ukłoni się i odejdzie. PiS to wataha ogrów z pałami nabitymi ćwiekami która 20% ukradnie, 40% spali, 10% podepcze % , resztę zgubi po drodze jaskini a ty obudzisz się
Fakty są takie, że PO zrównało wiek emerytalny. Po przejeciu wladzy przez PiS podczas glosowania w sprawie zniesienia wczesniejszej zmiany Trzaskowski głosował przeciwko.
Przekladajac na jezyk wykopkow PiS to partia kukoldzikow a PO i Trzaskowski to chady co przed Julkami nie klękają.
Twój argument że Nawrocki =/= PiS mogę skomentować tylko "xD"
@Whereswally bardzo ładne porównanie xD