Wpis z mikrobloga

Ale mnie bawi to zesrańsko dziś na wykopie o to, że Nawrocki to gangus i że to wybór między przestępcą (Nawrockim), a prawym człowiekiem (TrzaskOskim), a prawda jest zgoła inna, Nawrocki jest znacznie mniejszym przestępcą niż obecni politycy w tym Rafałek.

Nawrocki co najwyżej oskubał kogoś na mieszkanko za 120k, a TrzaskOski jest w koalicji rządzącej, która rozkrada miliardy publicznych pieniędzy mięsięcznie, tak MILIARDY, ponieważ państwo wypłaca emerytury kobietom w wieku 60-65 lat, co jest niezgodne z konstytucją, a dokadnie:

Art. 33. Kobieta i mężczyzna w Rzeczypospolitej Polskiej mają równe prawa w życiu rodzinnym, politycznym, społecznym i gospodarczym.

Z tego zapisu wprost wynika, że nie może być różnego wieku emerytalnego ze względu na płeć.

Zatem nasz Oski Trzask jest współodpowiedzialny za tą kradzież publicznych pieniędzy i nielegalną redystrybucję, to są miliardy PLN miesięcznie.

Jesteście bezmyślni, tutaj jest Zwierzogród i ja w tych wyborach głosuje na mniejszego przestępce, którym niewątpliwie jest Nawrocki, on jest bardziej godzien być królem Zwierzogrodu, bezmyślnego narodu, który nie potrafi przestrzegać własnego prawa.

A Oski dupacicho niech tam siedzi w Warszawce. Waszego TrzaskOskiego nie interesuje przestrzeganie prawa, bo gdyby nagle przywrócić praworządność odpowiedziałby za tą kradzież i siedział w pierdlu jako współodpowiedzialny, go interesuje jego własne dobro (jak większość polityków w zwierzogrodzie), czyli jak najwięcej zarobić i jak najmniej się narobić.

#takaprawda #wybory #bekazpodludzi #zwierzogrod #gownowpis
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Riannon86: problem w tym ze PiS również okradał spoleczenstwo na emeryturach ( to samo co teraz PO), tylko Nawrocki nie był politykiem partii rządzącej, zatem nie można mu tego przypisać, takie małe ale xD

opie zlituj się z takim wysrywem xD

@toord: to jest logiczny wywód, gdzie cytuje Konstytucje i tłumacze w jaki sposób obecny rząd łamie prawo, logika to dla ciebie wysryw jak dla większośći Zwierzogrodzian (
  • Odpowiedz
@Riannon86: w jaki sposób Nawrocki byłby współodpowiedzialny za kradzież miliardów PLN msc, skoro nie był politykiem partii rządzącej, ani nie był też prezydentem?

Jeśli zostanie prezydentem i nic z tym nie zrobi - to wtedy zostanie automatycznie współodpowiedzialny i dorówna poziomem przestępczości TrzaskOskiemu - co zapewne się stanie, bo jest tak jak słusznie zauważyliście nienajbystrzejszym człowiekiem xD
  • Odpowiedz
ciekawe kto podpisał ustawę o obniżeniu wieku emerytalnego no nie? xD

@toord: pewnie przestępcy z PiSu, no i teraz wchodzi ten myczek, że Nawrocki nie był nigdy politykiem PiSu, co właśnie czyni go mniejszym przestępcą od trzaskOskiego, nie lubicie się z logiką chyba co?

"jak logika zaprzecza naszym emocjom to się jej wypieramy" - to chyba wasze podejście
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: nie ma to sensu co mówisz ani trochę. Nawrocki sam gadał że zawetuje ustawę podnoszącej wiek emerytalny co już w twoim świecie powinno z miejsca go zmieniać w przestępcę.
Dużo głupich rzeczy w ostatnich dniach tu przeczytałem ale ta, jest zdecydowanie najgłupsza xD
  • Odpowiedz
e ma to sensu co mówisz ani trochę. Nawrocki sam gadał że zawetuje ustawę podnoszącej wiek emerytalny co już w twoim świecie powinno z miejsca go zmieniać w przestępcę

@toord: dokładnie i jesteś na tyle tępy, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, gdzie nawet napisałem, że Nawrocki najprawdopodobniej dorówna Oskiemu w byciu przestępcą - ale to musi zozstać prezydentem i zawetować to. Kończe z tobą dyskusje, bo masz łeb zabetonowany
WykopGwalciWolnoscSlowa - >e ma to sensu co mówisz ani trochę. Nawrocki sam gadał że ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: człowieku i to ja jestem tępy? xD to ty pokazujesz, że jesteś jakimś free thinkerem wysnuwając jakieś nieprawdopodobne rzeczy, że trzasku kradnie miliardy miesięcznie a Nawrocki w sumie jest mniejszym przestępcą ale jak zostanie prezydentem i nic nie zrobi z wiekiem emerytalnym to się stanie takim samym xDD
I to mnie nazywasz tępakiem
  • Odpowiedz
TrzaskOski jest w koalicji rządzącej, która rozkrada miliardy publicznych pieniędzy mięsięcznie,

@WykopGwalciWolnoscSlowa: Zacytuje sam siebie.

KO to taki złodziej z ładnym rewolwerem w gustownym meloniku który się przedstawi w 4 językach, okradnie cię, zostawi parę drobnym na bilet do domu, ukłoni się i odejdzie. PiS to wataha ogrów z pałami nabitymi ćwiekami która 20% ukradnie, 40% spali, 10% podepcze % , resztę zgubi po drodze jaskini a ty obudzisz się
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: podziwiam za umiejętności akrobatyczne.
Fakty są takie, że PO zrównało wiek emerytalny. Po przejeciu wladzy przez PiS podczas glosowania w sprawie zniesienia wczesniejszej zmiany Trzaskowski głosował przeciwko.
Przekladajac na jezyk wykopkow PiS to partia kukoldzikow a PO i Trzaskowski to chady co przed Julkami nie klękają.

Twój argument że Nawrocki =/= PiS mogę skomentować tylko "xD"

@Whereswally bardzo ładne porównanie xD
  • Odpowiedz