Wpis z mikrobloga

@kremenaros nie pamiętam czy Mentzen mówił że wiedział że będzie Sikorski czy też nie. Ale jak nie wiedział to stolik można zarezerwować na inne nazwisko. Myślę że chłopaki zrobili to na spontanie aż tak wad boli że wykrzyczeli ludzie w twarz? Za niedoniesienie obietnic wyborczych powinny być większe konsekwencje. Lekko chłopaków nastraszyli to już trzeba sprawdzić kto i dlaczego .komunistyczne standardy wciąż żywe.
  • Odpowiedz
@krzysztof48: Tak, chłopaki z PiS-u codziennie spontanicznie wpadają do pubu Mentzena sprawdzić, czy przypadkiem nie siedzi tam Czaskoski. A może sugerujesz, że siedzą tam codziennie?

Sikorski bardzo ciepło wypowiadał się o wizycie w pubie, więc to czy lekko ich nastraszyli, czy w ogóle należą raczej do twoich wymysłów.
  • Odpowiedz
@splinter96 czy jest na sali ktoś kto zna się na "sztamach" stadionowych? Jakieś kluby z Gdańska i Torunia nie trzymają się razem?
Piosenka tych dwóch pisiorów skandowania w pubie ewidentne pod stadionową nutę.
Nic nie sugeruje ale żeby zaraz jakieś ciemne interesy nie wyszły z tymi gośćmi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kremenaros nie będę z tobą dyskutował bo szkoda strzepic r.ja Mentzen też był zastraszany podczas kampanii jednak koniec końców ochronny nie dostał chociaż jako jeden z nielicznych dostawał pogróżki. No ale wiadomo są ważni i ważniejsi . Są nasi i wasi. Ja i ty należymy co by nie było do tej samej grupy ;) baranków. Milego
  • Odpowiedz