Wpis z mikrobloga

@BlackBlack: A dla ciebie Mireczku - masz 632 osoby na tagu. To jak mała wieś w Polsce. Chcesz zniszczyć małą wieś, bo przyjezdni i miejscowi żule coś gdakają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BlackBlack: fajny projekt. Jak ktoś opiera się tylko i wyłącznie o Twoja ikonografike, to sam powinien prosić mamę, żeby go wcześniej obudziła żeby mógł przejrzeć newsy. Dzbanów na czarną i jedziesz dalej :)
  • Odpowiedz
@BlackBlack: Szkoda, ja czytałem Twoje wpisy, były bardzo spoko i mi się podobały, ale niestety jest tak, że jest tutaj dużo malkontentów, którzy nawet czyjejś darmowej roboty nie potrafią docenić... Trzymaj się, dzięki za to co wrzucałeś do tej pory.
  • Odpowiedz
@BlackBlack: Mirku masz jakąś słabą psyche jak po takich tekstach poddajesz się i zamykasz całkiem spoko projekt. Nie było hejtu w tych komentarzach a mobilizacja by jednak Twoja praca pojawiała się się wcześniej. Jeśli tak szybko chcesz się poddać to niedobrze.
  • Odpowiedz
  • 3
@widmo82 yhy a ty ile razy marudziłeś że późno coś wrzuca, tak jakbyś mu płacił za robotę. weź widem już nie pisz nic najlepiej
  • Odpowiedz
@JK91: o kur. czyli na mirko można tylko chwalić a jak ktoś zasugeruje wrzucanie fajnych materiałów 2h wczesniej (przed sesją) to jest juz hejt i obraza a najlepiej to popłakać sie bo psycha siada jak by pani nakrzyczała w przedszkolu
Szkoda klawiatury na takie tępe myślenie jak twoje
  • Odpowiedz
@kfjatooshek: Czasem wystarczą pojedyncze osoby ze swoimi "opiniami", by totalnie zniechęcić do czegokolwiek. Można mówić "to jakieś randomy, po prostu ich ignoruj", ale po pewnym czasie człowiek dochodzi do wniosku "ale z jakiej racji to JA mam przymykać oczy, jak rzucają we mnie gównem? p------e to, sami se róbcie".
  • Odpowiedz