Wpis z mikrobloga

Top 10 afer Trzaskowskiego w kampanii:
1. Zna 5 języków
2. Nawrocki ukradł mieszkanie i Rafał się o tym dowiedział
3. Powiedział "dupiarz" kilka lat temu
5. Jakiś poseł coś powiedział
6. Tusk coś powiedział
7. Nawrocki ćpał a Rafał nie chce zrobić testów
8. Nawrocki chodził na ustawki a Rafał nie

#wybory #bekazpisu #polityka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tasde: 9. Tusk w młodości kręcił wężem prysznicowym ze słuchawką jak go obskoczyli kibole przeciwnej drużyny.
10. Trochę sztucznie się uśmiecha w czasie debat.
11. Gada z psychologiem
12. W parku wybudował kibel
13. Z rozpadającej się kamienicy wysiedlił ludzi, aby im sufit na łeb nie spadł. A oni chcieli tam umrzeć.
14. Sąd wydał nakaz eksmisji rodziny z mieszkania komunalnego, do którego prawa miała babka. A rodzina już nie spełnia kryteriów dochodowych na
  • Odpowiedz
18. Nowa afera Budy z wczoraj: jakiś no-name powiedział 5 lat temu że brał z Trzaskowskim n-------i (ale wcale nie brał i sąd mu kazał przepraszać).
  • Odpowiedz
  • 0
@Jankorposzczur: Tak, to śmierdzi ale prawdę mówiąc nawet nie wiem o co chodzi, nigdzie tych reklam nie widziałem a i czytając o tym, nie jest to tak oczywiste jak próbują to przedstawić, więc liczę, że ktoś kto wyjaśni konkretniej niż sam fakt, że promowało Trzaskowskiego a na jakimś szczeblu przewija się członek PO, bo podobna rzecz miała miejsce w Rumunii, gdzie teoretycznie partia zapłaciła za promowanie opozycyjnego kandydata.
  • Odpowiedz
@Tasde: szczerze to nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że to sabotaż PiSu, zrobili takie reklamy sami na siebie, ustawili minimalne zasięgi, po czym pokazali "patrzcie jakie zagraniczne wpływy".
No tak jak wspominałem, może i sprawa niejasna i wg mnie warta wyjaśnienia, tyle że to chyba jedyna taka sprawa u Trzaskowskiego, tymczasem Nawrocki faktycznie przejął kawalerkę, wziął snusa podczas debaty i brał udział w ustawce
  • Odpowiedz