Aktywne Wpisy

Tippler +129

źródło: temp_file2577520055947742398
Pobierz
Galaktyk 0
Pomocy, od dobrych kilku dni nie mogę spać, w nocy jestem w pełni wyspany. W dzień też jakoś bardzo nie muszę odsypiać i zmęczony nie chodzę. Znacie jakieś tipy aby zacząć normalnie spać? Myślałem żeby w aptece kupić jakiś lek nasenny… #zdrowie #sen #nocnazmiana
Liczę na rekordową frekwencję tak, aby ta cicha większość, często zmęczona duopolem i plemienną naparzanką poszła zagłosować. Bo nie ukrywajmy - PiS walczy o przeżycie. Wygrana RT to rozpad tej partii i przewietrzenie na prawej stronie. KO będzie miało 3 lata by zakasać rękawy i w końcu zacząć dowozić. Bo alternatywą już nie będzie być mogło straszenie PiSem. Sam jak zawiodą zagłosuję na Zandberga i nie będę miał nic przeciwko, by premierem i ministrem finansów został Mentzen (jeśli Polacy tak zadecydują).
Rozliczenie PiSu za afery warte jest ruszenia czterech liter wybrania mniejszego zła.
#polityka #wybory #bekazpisu #4konserwy #mimowsxystkobazur
źródło: 1000035163
PobierzŚledziłem, pierwsze kursy po 1 turze to było dokładnie 50:50 - po wysokim wyniku prawicy ludzie rzucili się do obstawiania na Nawrockiego więc kurs na niego zmalał, a teraz po kolejnych kompromitacjach znów więcej ludzi obstawia Trzaska. Cała tajemnica
No nie brzmi na to samo
A nie u bukmachera xD