Aktywne Wpisy

lubie-sernik +9
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +20
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

jakie opony całoroczne polecacie do Renault Scenic II 1.6 (van, trup jakich mało, ale jeździ xD)? 99% czasu to jazda po mieście po bułki i kebsa, jakieś 3-4 razy w tygodniu. W ciągu ostatniego roku tylko raz wyjazd dalej niż 100 km.
Szukam czegoś budżetowego, ale żeby nie było tragedii. Cena/jakość ma znaczenie.
Myślałem o jakichś chinolach typu Goodride All Season Elite Z-401 albo klasycznie Dębica Navigator 3.
Rozmiar fabryczny to 205/60 R16, ale mam też stalówki 15'' jakby co.
Macie coś sprawdzonego w takim budżecie 1k~? Albo coś, czego unikać jak ognia?
#motoryzacja #samochody #opony #renault #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
akurat w Twoim rozmiarze nie śledzę cen itd. musisz popatrzeć co jest dostępne i ile kosztuje. W każdym razie teraz allegro wcale nie jest najtańsze jak zazwyczaj było i kuriozalnie najtaniej wychodzi na sklep opon czy oponego. przy sklep opon jest -25zł na komplet czegokolwiek jeszcze jak się kod od jakiegoś yotubera poda.
Navigatory 3 to dobre
@GladysDelKarmen: Duzy bieznik to jaki, 6mm?
https://www.olx.pl/d/oferta/306-michelin-crossclimate-205-55r16-4szt-CID5-ID15Z5N9.html
tutaj widze za 600 ziko z 2022 roku
@r5678: Ok to raczje wezme nowke Navi i tyle
Takie zaleca mi google, do auta, a cena jest 200 ziko na minus im mniejszy licznik, co daja te 205/60 R16 vs 205/55 R16 vs 195/65 R15
źródło: chrome_Y1LbGIkH6P
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: 1000017654
Pobierz