Wpis z mikrobloga

#polityka

Miałem nie iść na wybory tym bardziej że mieszkam za granicą ale jak widzę że Nawrocki ma takie poparcie to nie ma innej opcji (tym bardziej że nigdy nie wybaczę pisiorom co zrobili z moja babcią przez ich propagandę nienawisci) btw Trzaskowski to kłamca i manipulator też niezły ale no ludzie ktoś taki jak Nawrocki prezydentem? Ręce opadają
Mariusz1993 - #polityka

Miałem nie iść na wybory tym bardziej że mieszkam za granicą...

źródło: 1000006043

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

btw Trzaskowski to kłamca i manipulator też niezły

@Mariusz1993: możesz podać nazwisko polityka, na którego byś zagłosował z czystym sumieniem bo nie jest kłamcą ani manipulatorem?
  • Odpowiedz
  • 0
@Romska_Palo_Ul_Laputa: właśnie dlatego idę na wybory. Aż kipi od ciebie nienawiść typowe dla pisowca. Często przyjeżdżam do rodziny do Polski, ląduje w Berlinie (für dojczland) i nie chce między innymi żeby przez politykę tych idiotów z pis zamknięto granicę z Niemcami bo oczywiście to nasz największy wróg. Mam prawo głosować i będę to robił będąc za granicą i żaden pisowiec nie będzie mi tego odbierał
  • Odpowiedz
i nie chce między innymi żeby przez politykę tych idiotów z pis zamknięto granicę z Niemcami

@Mariusz1993: ona już jest zamknięta i to przez politykę azylową Niemiec xD

Siedź tam w tym Brajton czy gdzie tam jesteś i nie wtrącaj się w sprawy kraju w którym nie mieszkasz

• Odpowiedz