@Zoltafik: Przecież nie ma tu praktycznie nic o Trzaskowskim, a jedynie wyrazy obrzydzenia w stosunku do pisu i Tadeusza Batyra, wielkiego polskiego patrioty i sutenera
@Zoltafik: zostałem wywołany do tablicy więc się wypowiem xD konto mam od 4 lat, wchodzę na wykop sporadycznie, ale widząc co tu się dzieje w czasie wyborów sam postanowiłem trochę podyskutować, nie wiem co w tym dziwnego patrząc na to ile emocji budzą te wybory
Także pozdro że każdy kto chce podyskutować o wyborach to fejk XDD robiłbym to na fb ale tam siedzą takie pół mózgi że się odechciewa, tu przynajmniej jest w miarę merytoryczna dyskusja
I nie, nie jestem żadnym konfapisiorem, ruskim agentem czy jakimś kucem. Ktoś wam w końcu musi napisać, że takie zachowanie jest żenujące (ale wiem, że niestety działa).
@Zoltafik: tutaj się tworzy historia - albo PiS wraca do władzy, albo mamy nową jakość w polityce. Dlatego taka mobilizacja.
@Shagal: dajmy im szansę. ( ͡º͜ʖ͡º) . najwyżej zawołasz mnie przed następnymi wyborami i powiesz, na kogo mam głosować. Dziś wybieram Trzaskowskiego, bo jest mądrzejszy i moim kandydatem będzie były parlamentarzysta i prezydent Warszawy, stolicy Polski. Choć jego kontrkandydat też ma dobre cechy, ale za dużo złych informacji o nim wypływa na co dzień. Czekam, co wyciągną na Rafała, ale
@dlugi-gr: Ja się skupiam raczej na tym, czego moim zdaniem można się po danym kandydacie spodziewać. Moje wnioski są takie, że Trzaskowski jest gorszym wyborem. Niestety po drugiej stronie jest człowiek o wątpliwej moralności. Jeszcze się waham czy iść zagłosować przeciw, czy olać wybory. Muszę przyznać, że tak złego zestawu kandydatów nie pamiętam.
@AlexBrown: Niepotrzebnie mnie wołasz, bo ja do pary po prawej stronie nigdy się nie odniosłem, a sądzę, że rozmowa Mentzen - Trzaskowski była udana jako całość i format się sprawdził dwukrotnie. Dyskusji ewidentnie brakuje i jeżeli będzie więcej takich rozmów, to będzie to dobre dla nas. Sam mówiłem w trakcie relacji, że Sławek odleciał wielokrotnie w korwinizmy albo poleciał w dziwne bezprzedmiotowe debaty, ale jednak było dobrze. Debaty telewizyjne się
źródło: Sheep-wool2
Pobierz@Zoltafik: tutaj się tworzy historia - albo PiS wraca do władzy, albo mamy nową jakość w polityce. Dlatego taka mobilizacja.
źródło: p3uc2
PobierzPrzecież tak było od zawsze.
źródło: 1000022396
Pobierz@Shagal: dajmy im szansę. ( ͡º ͜ʖ͡º) . najwyżej zawołasz mnie przed następnymi wyborami i powiesz, na kogo mam głosować. Dziś wybieram Trzaskowskiego, bo jest mądrzejszy i moim kandydatem będzie były parlamentarzysta i prezydent Warszawy, stolicy Polski. Choć jego kontrkandydat też ma dobre cechy, ale za dużo złych informacji o nim wypływa na co dzień. Czekam, co wyciągną na Rafała, ale
Najbardziej mnie rozbraja, jak normalizują Trzaska u Mentzena, że to „dyskurs polityczny” xD ( @red7000 )
Tymczasem jeszcze niedawno:
źródło: temp_file2853413497045655153
Pobierz