Aktywne Wpisy

klocus +110
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
"Ale do którego sądu? Do tych nielegalnie przejętych? Gdzie odsuwa się sędziów, których się nie chce?
Obowiązuje dokładnie to samo co Pani mówi. W tej chwili sądy wyglądają tak, że pousuwało się sędziów, którzy się nie podobają. Nie są w ogóle losowani.
Są wybierani tylko tacy, których się wprowadziło tam siłą bez przepisów ustawowych. Więc jak i my w Polsce. Dokładnie tak samo działa prokuratura. "Odwołajcie się do sądu". Czyli do kolegów z instytucji którymi pili sobie p--o. Do nich mam napisać o sprawiedliwość."
Zakończył ironicznie, te wymówki żałosne. Nie mają ŻADNYCH argumentów na obronę.
WIDEO
#polityka #wybory #bekazpisu #nawrocki
źródło: 1000031253
Pobierzźródło: BaGn7wyPBi591NPQbCQoYEZJcd3fgG89
PobierzTen głąb powinien to wiedzieć, ale oczywiście dziennikarka zadająca pytanie, również.
bo jak to pierwsze to nic dziwnego, że nie chcą pozywać w trybie wyborczym
Kuzyn sąsiada kolegi z pracy twierdził ze był na księżycu, i jak najbardziej potwierdzi, że był tylko z tego wcale nie wynika że faktycznie był.