Fifi ma infekcję bakteryjny wirus:) Nie wiem czy on specjalnie takich głupot nie gada żeby o nim pisać bo to aż niepojęte jakim trzeba być retardem żeby takie bzdury gadać. PS Ormowiec na gniocie coś na złom oddał i dostał 30 000 rieli, także już zbierają złom z biedy #raportzpanstwasrodka
@dizel81: muszą mieć niezłe ciśnienie na gotówkę jak wyprzedają wszystko jak menele co już nie mają na wino. Fylyp przynajmniej raz też był z puszkami do skupu.
Rozkład jazdy: 2025 - Upadek Muminów 2026 - zwija się waldi (specjalnie z małej) 2027 - cebe umiera na hiv 2030 - prezes pada na ziemię, pierwszej pomocy bezskutecznie udziela lejla, klapek zbiera na transport zwłok do kraju, ostatecznie machaj zostaje pochowany w Kambodży 2066 - po długim życiu pełnym konceptów umiera małpcin, zostawia po sobie liczne długi oraz obietnicę, że sprawę paszportu córki załatwi za rok
@dizel81: bakteryjny wirus, 47 stopni, nerka czy trzustka mu się pogorszyła... Aż mi się przypomina menel Mexicano zbierający na protezę dla koleżanki - prawa czy lewą - obojętnie chyba
Nie wiem czy on specjalnie takich głupot nie gada żeby o nim pisać bo to aż niepojęte jakim trzeba być retardem żeby takie bzdury gadać.
PS
Ormowiec na gniocie coś na złom oddał i dostał 30 000 rieli, także już zbierają złom z biedy
#raportzpanstwasrodka
2025 - Upadek Muminów
2026 - zwija się waldi (specjalnie z małej)
2027 - cebe umiera na hiv
2030 - prezes pada na ziemię, pierwszej pomocy bezskutecznie udziela lejla, klapek zbiera na transport zwłok do kraju, ostatecznie machaj zostaje pochowany w Kambodży
2066 - po długim życiu pełnym konceptów umiera małpcin, zostawia po sobie liczne długi oraz obietnicę, że sprawę paszportu córki załatwi za rok
@GreatWhiteApeFromAngkor: umrzeć to nie umrze, ale hiv zostanie
@dizel81: Może bakteriofaga ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://en.wikipedia.org/wiki/Bacteriophage